Régi szép idők, amikor csak a zsíros gulyás volt a cikis hungarikum!

Régi szép idők, amikor csak azért kellett behúzni a nyakunkat, hogy a Hungarikumnak hitt gulyás és a pörkölt tocsogott a zsírban, ami annyira nem OK! Majd következtek a Bécs-szerte nagymamákat vonszoló, néha ezt-azt ellopó honfitársak miatti kellemetlen percek. 2018-ból szemlélve ezek mind eltörpülnek amiatt, amit az Orbán-rezsim miatt kell jogosan elviselnünk.

Orbán évtizedekre elintézte!

A Fidesz mocskos gyűlöletkampányának köszönhetően nem kellemes érzés, ha külföldön kiderül, hogy valaki Magyar. Láthatóan ők ezt jól viselik, hiszen azt hiszik, hogy ha öt méteres körben elkerülik őket minden eseményen, ahová meg kell hívniuk hazánkfiát, az a tisztelet jele. Ha megvető, lesajnáló pillantásokkal néznek rájuk, akkor azon búslakodnak, hogy nekik nincs olyan virtigli országvezetőjük, mint nekünk.

Hát, rossz hírem van, NEM!

Egy Orbán által felhergelt magyar belekötött két egyiptomi színésznőbe egy magyar férfi a Felhők felett című egyiptomi tévésorozat budapesti forgatásán. A Cairo Scene beszámolója szerint Heba és Mona Abdel Ghany pont arról forgattak jelenetet, hogy a karaktereiket inzultus éri, mert fejkendőt viselnek, amikor a járókelő magyar kiabálva kérte ki magának, hogy a nőkön fejkendő van.

A történteket az Index érdeklődésére a forgatást szervező magyar cég, az Amego Film vezetője is megerősítette. Osvárt Andrea, a cég alapítója szerint valóban történt egy kisebb inzultus, de ennek során fizikai  (?) kontaktus nem volt. Mintha erre büszkének kellene lennünk!

“Bár én épp egy másik helyszínen voltam, egy olyan esetről tudok, amikor valaki kérdezősködni kezdett, hogy mit csinálnak, mert neki ez nem tetszik. Sajnos lehetséges, hogy a bőrszín miatt volt, hogy a forgatás közben úgy éreztük, a környéken nem szívesen látták, ha ötnél több arab ember jelenik meg valahol”

-nyilatkozta Osvárt.

Szerintem nincs olyan polgára az országnak, aki erre szavazott volna, Orbánék pedig megállíthatatlanul harcolnak tovább azért, hogy mindenki maradjon kerítésen belül, hiszen itt el tudja hitetni a hívőivel, hogy nem mi megyünk szembe az autópályán.

Hitler és Orbán összehasonlítása a Der Standardban

A gazdasági kivándorlás országa lettünk Orbán miatt

Adam Michnik: Orbán és Kaczynsky a történelmet eszközként használja, hatalma legitimálására

Orbán Viktor megmérgezi a magyar emberek tudatát 

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük