BulvárKiemelt hírek

Ebből mi lesz? “Regnálóék” rákaptak a halászlére és nem eresztik! – Új árok van születőben?

Ebből mi lesz? "Regnálóék" rákaptak a halászlére és nem eresztik! - Új árok van születőben?

Pár nap lefogása alatt két prominens kormánytag közösségi oldalán jelent meg a “halászlé” egy eldöntendő kérdés kíséretében: bajai, vagy szegedi? Mivel tudvalevő, hogy nem posztolgatna össze-vissza, hanem mindennel céljuk van, felvetődik a kérdés: új árokásás folyamatát láthatjuk a halászléfélék-táborai között, esetleg Mészáros Lőrinc új üzletbe fogott?

Vélemény?

Először Varga Judit igazságügy miniszter közösségi oldalán jelent meg pár unió-alázás, kérdés elől elrohanás, mindenkit kioktatás között a vissza-visszatérő nagy magyar kérdés:

Szegedi, bajai, mohácsi, szigetközi, paksi vagy balatoni? Önöknek melyik a kedvenc halászlevük?

A követők között nagy népszerűségnek örvendett a fotó, 11 ezren emojizták össze és 118-an -a jelen állás szerint- tartották megosztásra valónak.

Orbán sem tudja a választ…

Szerdán orbán miniszterelnök is ráerősített az országot feszítő kérdésre egy nappal azután, hogy megosztotta a közzel, náluk otthon a gyerek nem dumál bele a felnőttek dolgába, tehát a szülői házban nem dönthetett e fontos kérdésben:

Szegedi vagy bajai?

28 perccel a közzététel után ezer követő jelezte tetszését a baromi fontos témában.

A kommentekből….

“ezt már őnagysága elsütötte…”

“Látja Viktor, már megint csak erősíteni tudja a nemzet megosztottságát, magának nagy érzéke van ehhez… 🙂 (egyébként természetesen a szegedi, hogy lehet ez kérdés?!)”

“Sztem a tiszai ..de a halaszlét imádom és Viktort támogatom !hajrá OV22 !”

“Aki a több féle halból,sürű paszirozott lében főtt filézett pontyból vagy harcsából készitett halászlét szerezi annak szegedi,aki paprikás vizben főtt haldarabokat egy kis gyufa tésztával hogy legyen egy kicsit sürűbb a leve annak a bajai a jó!”

“Miniszterelnök Úr azt a kenyeret gyorsan tüntesse el onnan……bajaiaknak értelmezhetetlen”

“Régebben volt egy olasz film, melynek az volt a címe: “Ne ingereljétek a mamát”….Ízlelés nélkül hogy lehet megkülönböztetni melyik tányér mit rejt? de azért megkockáztatom, a fehér tányérban levő halászlé a szegedi, az ” vékonyabbnak” tűnik…”

“Most direkt csinálja? Fél ország össze ugrik ezen.!be is kotornék egy kisebb vàjlingal😅 jó étvágyat hozzá”

“Kíváncsi voltam, ehhez vajon lehet-e rosszindulatú hozzászólást írni? Nem kellett csalódnom, sajnos az ízletes halászléből is tudnak egyesek gusztustalan politikai vitát generálni.”

Miután ezt a mindenkit érintő fontos témát kitárgyaltuk, lehetne foglalkozni azzal a legfőbb közszolgának, amire megválasztották? Esetleg kormányozni?

… és a tromf

aminek ugyan semmi köze az alapdilemmához, de….

“Se nem Baja, se nem Szeged, úton a határra….”

Újabb 3.000 emoji, újabb örvendő kommenthegyek, újabb 40megosztás……

De hová tűnt Németh Szilárd?

Németh úr egyelőre nem szólalt meg halászlé-ügyben, de ami késik ugye….

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Ebből mi lesz? "Regnálóék" rákaptak a halászlére és nem eresztik! - Új árok van születőben?

About Author

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Szólj hozzá!