Rejtélyes késelés áldozata lett a fideszes politikus apósa

Pénteken este egy 66 éves férfit halálra késelt 57 éves albérlője Budapesten, a Nánási úton, egy társasházi lakásban. Budapest III. kerületében, egy Nánási úti társasház egyik lakásában történt halálos kimenetelű késelés 2021. december 3-án 18 óra körül. A rendelkezésre álló adatok szerint a lakást bérlő 57 éves férfi szóváltást követően szúrta meg a 66 éves főbérlőt. 

Sikertelen újraélesztési kísérlet

A mentőszolgálat munkatársai megpróbálták újraéleszteni a sérült férfit, de életét a szakszerű ellátás ellenére sem lehetett megmenteni. A feltételezett elkövetőt a III. kerületi rendőrök a helyszínen elfogták, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást. ​

Dunai Ede író bejegyzéséből kiderült, ki volt a szörnyű tett áldozata.

“Döbbenetes hírt kaptunk, pénteken este az albérlője halálra késelte a BVSC, a MÁV Előre és a Csepel egykori futballistáját, Lazsányi Lászlót, vagy ahogy mindenki ismerte, Lazsát. Az egykori ifjúsági válogatott labdarúgó a BVSC-ben nevelkedett, ahol éveken keresztül Törőcsik András és Fekete László csapattársa volt, tegnap mint tulajdonos a bérleti díjért ment egy óbudai ingatlanhoz, ahol az albérlő fizetés helyett meggyilkolta. A volt NB I-es játékos vasárnap ünnepelte volna a 67. születésnapját.”

A szomorú hírt az egykori NB I-es játékos lánya, Deutsch-Lazsányi Erika is megosztotta, aki Deutsch Tamás  fideszes EU.  palamenti képviselő, MTK elnök felesége.

Lazsányi László a veterán bajnokságban évek óta az MTK 1888 CTC csapat tagja volt. Utoljára szeptember végén lépett pályára a Csep-Gól FC elleni mérkőzésen.

Írta meg a Respublika.hu a Police.hur-a hivatkozva.

(Friss híreink!)

Késelés

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest