Rékasi Ziggy újra megszólalt – de még, hogy!

Mindannyian emlékszünk a 2018-as választás előtti Rékasi Zsigmondra, aki teljes mellszélességgel állt ki elvei mellett. Májusban bejelentette, hogy felhagy a politizálással. Most újra hallat magáról….

Zsebiségtől a Ziggységig és tovább….

Az ország sokáig csak Zsebiként ismerte, szülei, Rékasi Károly és Détár Enikő ugyanis állandóan így hivatkoztak rá. Aztán Rékasi Zsigmond végül saját nevén és tettei révén is ismert lett, miután egy tüntetésen nekifeszült a rendőrsorfalnak, majd beállt kormánykritikus szónoknak.

Pár hete a párommal eltöltöttünk egy hetet Londonban a rokonainál. Amikor leszálltunk a buszról, közel sem az elit negyedbe csöppentünk. Kiderült, hogy az ott élők valamilyen úton-módon mind bevándorlók. Sokat beszélgettünk velük, mindannyiuk célja, álma az volt, hogy dolgozzanak, pénzt keressenek. Mivel befogadóan kezelik őket, velünk ők is így bántak. Hihetetlen élmény volt. Amikor hazaértem, rádöbbentem, belőlem kihalt mindenféle gyűlöletem amit bárkivel szemben eddig tápláltam. Ezentúl is érdekelnek a társadalmi kérdések, de a tüntetések helyett költészetemmel, a slam poetry műfajával szeretnék foglalkozni.

-nyilatkozta májusban. Most közösségi oldalán írta meg, hogy azóta egészen más dolgok foglalkoztatják:

“Igyekszem visszafogott lenni.. de azért baszki, ez nagyon jó érzés! ??

A mai naptól előrendelhető az első kötetem, a “Lázadások éjszakája”. Ez a könyv az első a Renegátlástalanok könyvsorozatból.

Azért érdemes mihamarabb előrendelni, mert így 20%-kos kedvezménnyel juthattok hozzá! ? Így amikor megjelenik, és mások még csak a könyvesboltok polcain bámulhatják epedve az ennek kijelölt hűlt helyet, nektek már a postaládátokban lesz! ?

Hálás vagyok ha megosztjátok! ?
A lájkokkal, kommentekkel és megosztásokkal tudjuk életben tartani a hírt, és így sok ember még lecsaphat a lehetőségre.

Szép napot mindenkinek!”

 

Rékasi: Akik úgy gondolják, hogy elég elvetemült módon eltökéltek a Világmegváltáshoz, meg is fogják tenni

Rékasi: Akik úgy gondolják, hogy elég elvetemült módon eltökéltek a Világmegváltáshoz, meg is fogják tenni

Grandiózus Fidesz-győzelem – Rékasi visszakozott

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük