Reméljük Tarlós és a többi fővárosi fideszes szombatra nem kapnak fizetést – magasról tettek a kötelességükre és Önre!

Tarlós saját szájával hívta össze a főbáros közgyűlését,amire sem ő, sem letagadott párttársai nem mentek el. Önnel mi történik, ha hasonlóan jár el a munkahelyén?

Névsorolvasással kezdődött

és azzal is ért véget a Fővárosi Közgyűlés szombat esti rendkívüli ülése, amelyet Tarlós István főpolgármester szombat este 9 órára hívott össze. Búcsúbulit tartottak Tarlós Istvánnak a Városháza előtt szombat este. Az eseményt a Szabad Budapest Fórum hirdette meg, 100-150 ember ment el rá. Gulyás Márton és Karácsony Gergely is felszólalt, utóbbi meginvitálta az ülésterembe a résztvevőket.

Az ülést Karácsony Gergelyék kezdeményezésére a fővárosi patkányirtással kapcsolatos ellenzéki javaslatok megtárgyalására tartották volna meg, ám határozatképtelenség miatt meg sem nyitott:

sem a főpolgármester, sem a fideszes képviselők nem mentek el rá, csupán tizenöt ellenzéki.

Tanárnőnek jelentem…..

A megjelentek azt kérték az ülést vezető Bagdy Gábor főpolgármester-helyettestől, hogy egyesével olvassa fel a közgyűlés tagjainak nevét. Ezt Bagdy megpróbálta megúszni, és azt magyarázta, hogy a kivetítőkön jól látszik, ki jött el, de végül – a szabályzat értelmében – kénytelen volt megtenni. A teremben tartózkodók egyenként megtapsolták jelenlévőket.

Karácsony Gergely a meg sem kezdett ülés után rögtönzött sajtótájékoztatót tartott, amelyen elmondta: méltatlannak tartotta, hogy Tarlós szombaton késő estére hívta össze az ülést. De aztán rájött, hogy nagyon is méltó befejezése ez az elmúlt kilenc év budapesti politikájának.

Méltó Tarlós István távozásához. Lehet látni: már lekapcsolták a villanyt. Az utolsó, aki kimegy, lekapcsolja a villanyt azért, hogy végre átadja a fővárost a budapestieknek.”

Igazolatlan hiányzás…

Akik körülnéznek az ülésteremben, láthatják, hogy nincsenek ott az elmúlt kilenc év vezetői, a fideszes politikusok, akik sose érnek rá akkor, amikor a fejükre olvassák a bűneiket – folytatta Karácsony.
„Akik mindig azt keresik, mit miért nem lehet megtenni. Az elmúlt kilenc év arról szólt, hogy Tarlós István elmondta mindenkinek, miért nem tudta megakadályozni a kórházak államosítását, az iskolák államosítását, azt, hogy elvigyék a Városligetet, a HÉV-eket, Budapest jövőjét. És nézzék meg, kik azok, itt vannak: azok a politikusok, akik változást akarnak, és maguk a budapestiek, akik eljöttek, hogy elsőként a Városházát foglalják vissza, holnap a szavazatukkal pedig a várost is.”

Tarlósnak csengettek….

Karácsony szerint Tarlós ezzel az
utolsó megmozdulásával világosan megmutatta, hogy lejárt az ideje.
Budapestnek változásra van szüksége, egy új korszakot kell nyitnia – magyarázta -, amely nem a hatalomról, a hatalom embereiről, hanem az emberek hatalmáról fog szólni.
(via HVG)

One thought on “Reméljük Tarlós és a többi fővárosi fideszes szombatra nem kapnak fizetést – magasról tettek a kötelességükre és Önre!

  • Szombat este 21 órakor közgyűlés? Itt valami nagy baj van…

    Jobb emberek ilyenkor már azon vannak, hogy ügykezelhessenek a zasszonnyal…(vagy akárkivel)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük