Sorting by

×

„Rendkívüli közlendői vannak a kormánynak” – Soron kívüli kormányinfó!

Szombat délelőtt 11 órakor Kormányinfót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. Az elmúlt hetekben nem tartottak kormányinfót, mely általában a csütörtöki napokon kap helyet a programban, egy nappal a kormányüléseket követően. Az Infostart beszámolója szerint azonban most szombaton rendezik meg a soron következő eseményt.

„Rendkívüli közlendői vannak a kormánynak”

Lehet találgatni, hogy mi vitte rá az eddig feltehetően szabadságukat töltőket, hogy “kormányinfózzanak” egyet. Nekünk ezek jutottak az eszünkbe:

 • Beszámolnak arról, hogy miként nézhette be a külügy, hogy az évek óta Afganisztánban dolgozó magyarok a tálib hatalomátvételkor is az országban tartózkodtak, minek következtében közölték: “nincs magyar állampolgár a térségben”.
 • Esetleg nagylelkűen elengedik a hazajutás költségére adott kormánykölcsön összegét a kint rkedt, ám “más emberek jóvoltából” kimenekített tisztviselőknek.
 • Elgondolkodtak és rájöttek, hogy kutya kötelességünk segíteni a halálos veszélyben lévő menekülteknek.
 • Tovább törpöltek és arra jutottak, hogy Budapest közös fővárosa ellenzékinek és regnálónak, így kiutalják azokat a milliárdokat, amiket ki kell.
 • Rájöttek, hogy sokat segítene az országnak, ha csatlakoznánk az Európai Ügyészséghez
 • Bejelentik végre, hogy a Sinopharm-károsult idősek megkapják a negyedik oltásukat, ami esetükben a második és sűrű elnézéskérés közepette kkiadják azok neveit, akik az oltás-mutyit szervezték és lebonyolították.
 • A végső bejelentés az kellene legyen, -legalább is szerintünk- hogy saját zsebből (ami persze szintén a miénk) visszateszik az államkasszába az augusztus 20-án tűzijátékra szó szerint elégetett milliárdokat.
 • Slusszpoén: szánják-bánják, hogy csak most, de most aztán kamatokkal együtt visszaadják a lenyúlt magánnyugdíjpénztári pénzeinket!

Ha mégsem ezeket szándékoznak bejelenteni..

Ha esetleg Önnek is lenne ötlete, írja meg kommentben! Hogy pontosan mi is lesz a “rendkívüli közlendő”, arról szombaton beszámolunk!

Frissítés!

Annyit belengettek az MTI-n keresztül, hogy a tájékoztató munkacíme:

Mit, miért tesz a kormány?

kormányinfó

átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

5 hozzászólás

 • 2021.08.20 - 15:44
  Közvetlen hivatkozás

  “Alföldi Róbert: mindenféle híreszteléssel ellentétben, ezek a repülőgép után rohanó emberek a migránsok! Velük ijesztgetnek bennünket évek óta….”
  ***
  Igen Alfikám, akik amint NYUGATON LÁTTUK, miután megmelegedett a valaguk, kimennek tüntetni, hogy:
  “Nem demokrácia, iszlám.”

  Válasz
 • 2021.08.20 - 17:38
  Közvetlen hivatkozás

  Jó lenne, ha bejelentenék az egész kormány lemondását! De sajnos ez csak álom…
  De inkább mossák majd magukat, hogy az Afganisztánban dolgozó magyarokról valójában tudtak (a valóságban nem), de minden Soros, Gyurcsány, libernyákok, Komcsik, ellenzék hibája, akik be akarják fogadni a menekülteket! 😠
  Tehát megint hazudni fognak, tovább etetik a szavazókat! 😠

  Válasz
  • 2021.08.21 - 09:58
   Közvetlen hivatkozás

   1. Bejelentik, hogy Polt Péter ügyészsége a hosszas nyomozás eredményeként végre megtalálta a Farkas Flórián bűnösségét igazoló, bizonyítékként felhasználható okiratok tömkelegét!
   2. Varga Judit (i)gazságügyi miniszter igéretet tett arra, hogy a jövő héten megjelenik és beismerő vallomást tesz a Kövér László kezdeményezésére összehívott parlamenti vizsgáló bizottság előtt – amely a Fidesz-es képviselők eskü alatt tett igéretének megfelelően teljes létszámban megjelenik, s így határozatképes lesz -, hogy valóban Ő engedélyezte és írta alá, az Orbán Viktor utasítására és parancsára vásárolt, Pegazus nevű kémprogrammal, a TEK által végrehajtott titkos lehallgatásti akciókat (1600 esetet meghaladó számban) engedélyező okiratokat!

   Válasz
 • Visszajelzés: Figyelem! Itt van a rendhagyó kormányinfó bejelentései élóben! - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.