Rendőrkézen a Fidesz (?)- aktivista - Városi Kurír

Sorting by

×

Rendőrkézen a Fidesz (?)- aktivista

Holnap választ az ország. A regnáló hatalom korrupt urainak igencsak tele a gatyájuk, mert minden nemtelen eszközt bevetnek az ellenzéki siker megakadályozása érdekében. Semmi sem drága, az ellopott milliárdokból futja az agresszív kampányra, a plakáttépőkre, az álhíreket gyártókra, az országot a migránsokkal riogató, uszító, gyűlöletkeltő kampányra.

Hirdetés

Ebben élen jár Orbán Viktor,

aki pénteken azzal riogatta a magyar embereket, hogy Európa vezetői egy amerikai pénzemberrel közösen nem a határokat akarják megvédeni, hanem migránsokat telepítenének be. Ezt az őrült agyszüleményt még csak fokozta, amikor a nőket ért erőszakos támogatásokat vizionálta. Egyet felejtett el -sok minden más mellett –a kedves vezető, hogy a Fidesz Magyarországába senki sem akar jönni, innen -aki teheti– még saját állampolgárai is menekülnek. Nincs is talán olyan család az országban, amelyben nem dolgozna a “hanyatló” nyugaton egy gazdasági menekült.

A vezér talpnyalói követik a példát.

Gátlástalanságuk határtalan, tudják bármit megtehetnek, hiszen a bűnüldöző szervek számára a Fidesz nagykutyái sérthetetlenek, tabunak számítanak. Törvények felett állónak tartják magukat!

Nemrégen olvashattuk, hogy Nyíradonyban a választókerület fideszes helytartója szerdán “gondoskodott” az MSZP és a DK aktivistáinak megfelelő fogadtatásáról. Néhány embere – a helyiek elmondása szerint – köztük a város alpolgármestere / aki a pletykák szerint jövőre már polgármester szeretne lenni/, illetve a tamásipusztai közmunkások vezetője, valamint a kíséretükben levő mezőőri egyenruhában levő férfi, minősíthetetlen stílusban rohanták le a kitelepülőket, mondván: mit keresünk mi az “ő” városukban. A hölgy ordenáré hangon, ordítva kért rajtuk számon valamit, amiről, fogalmuk sem volt. Időközben “átsuhant ” az úton kocsijával maga Tasó őméltósága is.
A vita után, a Fidesz jelöltjének emberei az út másik oldalán – valószínűleg munkaidőben –lesték, kik veszik el a szórólapjaikat, kik állnak velük szóba. Képességeiknek megfelelő lehetett a feladat. Talán még listázták is az embereket. Míg a kitelepülésünk tartott, a jóemberek ott “őrizték ” a rendet. Hisz’ – szerintük – a város az övék.

Szombaton délelőtt

az MSZP helyi választókerületi elnöke elmondása szerint a Jobbik kampányolói elcsíptek Nyíradonyban, egy plakátrongálót. Rendőrt hívtak, akik bevitték az illető férfit a rendőr kapitányságra. Információink szerint jelenleg még tart K.I. újfehértói lakos kihallgatása. Kocsijában a hatóság emberei megtalálták a letépett szocialista, DK-s, Jobbikos plakátok maradványait. Talán nem véletlenül, a járműben egy kitevésre váró molinó is volt, amely – micsoda meglepetés –  Tasó László megválasztására buzdította az embereket.

Nem tudni, mi lesz a rendőrségi eljárás vége. Hajdú-Bihar megyét járva, sajnos nem egyedi esettel állunk szembe. A települések többségén az ellenzéki plakátok nagy része le van tépve, vagy meg van rongálva. Valami csoda folytán a Fidesz plakátjai egy-két kivételtől eltekintve sértetlenül a helyükön vannak. Úgy látszik a Fidesz semmit sem bíz a véletlenre: a hétvégén az állampolgárok többségét felhívták telefonon, és nem csak arról érdeklődtek, hogy elmennek a szavazni, hanem arra is kíváncsiak voltak, kire szavaznak. Valószínűleg listákat is készítenek az ellenséges elemekről, a Soros ügynökökről – láttuk hogyan működött a Kubatov-lista Sopronban is.

Az Orbán-rezsim a végóráit éli,

a Fidesz potentátjai rettegnek attól, hogy a választási vereség után oda a lopott holmi, jön az elszámoltatás, létrejön a korrupció ellenes ügyészség, amely minden piszkos ügyüket kivizsgálja. Van mitől félniük, hiszen nem tudja őket megvédeni az igazságszolgáltatástól Polt Péter! Vége lesz a disznóságoknak, mindenkinek számot kell adni arról, hogy miből gazdagodott meg az elmúlt nyolc évben.

DK: szervezetten rongálják az ellenzéki plakátokat

A demokrácia jegyében betiltották a választási plakátokat

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.