Rendőrkézen a siófoki ámokfutó – felöntött a garatra majd lezúzta szinte a teljes utcát

Kedden reggel a siófoki rendőrök vették őrizetbe azt a helyi férfit, aki ittasan, a járművezetéstől eltiltva ült a volán mögé, és autójával tört-zúzott mint egy hirtelen jött természeti csapás .

A  siófoki piás “tájfun”

2020. szeptember 22-én 8 óra 30 perc körül Siófok belterületén egy 69 éves helyi lakos úgy indult el járművével, hogy közben két autót, több szemeteskukát, ereszcsatornát, díszfát, és kézilabda palánkot összetört, majd egy kerítésnek ütközött. A körzeti megbízottak a helyszínen igazoltatták a férfit, akinél az észlelésen kívül az alkoholszonda is pozitív eredményt mutatott. A rendőrök azt is megállapították, hogy a sofőrt a korábban már eltiltották a járművezetéstől.

Szabálysértés, szabálysértés hátán

Az egyenruhások B. Ferencet elfogták és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, továbbá az ittas járművezetés és több közlekedésrendészeti szabályszegés elkövetése miatt vele szemben eljárást indítottak – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. (hirbalaton.hu)

Hasonló

siófoki

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük