Sorting by

×

Rendőrkézen Magyarország egyik legkeresettebb bűnözőnője!

Jó napjuk volt a rendőröknek, akik elfogtak egy 44 éves nőt, aki a rendőrség top 50-es körözési listáján is rajta volt. A nő az országos toplistás körözöttek közt szerepelt mindaddig, amíg a Nógrád megyei rendőrök a főváros belterületén lefülelték.

“Addig járt a kútra….”

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai 2022. január 30-án 13 óra 30 perckor Budapesten, a XVII. kerületi Kaszáló utcában ellenőriztek és fogtak el egy 44 éves nőt, aki ellen csalás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt 11 elfogatóparancs volt érvényben. A Salgótarjáni Járásbíróság

európai elfogatóparancsot bocsátott ki ellene,

valamint vele szemben az Esztergomi Járásbíróság négy, a Siófoki Járásbíróság két, a Székesfehérvári, a Kecskeméti és a Keszthelyi Járásbíróság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, valamint a Pásztói Rendőrkapitányság egy-egy elfogatóparancsa volt érvényben.

A budapesti lakos számos alkalommal foglalt interneten keresztül álnéven szobát az ország különböző szálláshelyein. A hotelek által nyújtott szolgáltatások igénybevétele után minden alkalommal fizetés nélkül távozott, ezzel több százezer forint értékű kárt okozva a szállodáknak.

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés eredményeként a nőt elfogták és a XVII. kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették. A nőt az elfogás után előállították a XVII. Kerületi Rendőrkapitányságon, és őrizetbe vették. Cikkünk írásakor a rendőrség honlapján elérhető top 50-es körözési lista még nem frissült, annak legalján egy fantomkép jelenik meg az elfogva címke mellett, erre kattintva pedig a megnyíló oldalon azt írják:

a körözési toplistán szereplő S. D.-t Budapesten elfogták.

Rendőrkézen Magyarország egyik legkeresettebb bűnözőnője!

 

… hogy ki a rejtélyes nő?

A police.hu oldaláról készült tavaly novemberi mentés alapján egyébként azonosítható az elfogott személy, akinek a rendőrség által említett magyarországi elfogatóparancsai a birosag.net oldalán is visszakereshetőek – tette hozzá az Index.

(A fotó illusztráció!)

(via police.hu)

Kapcsolódó

 

Rendőrkézen Magyarország egyik legkeresettebb bűnözőnője!

átver

Egy hozzászólás itt: “Rendőrkézen Magyarország egyik legkeresettebb bűnözőnője!

 • 2022.02.01 - 17:26
  Közvetlen hivatkozás

  Most komoly ?!
  Ez a kisstílű figura benne van hazánk első ötven körözött bűnözője között !?
  Szerencsés ország !

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.