Mészáros Lőrinc egyik érdekeltségébe tartozó vállalkozása busás közpénzért látja vendégül a rend őreit. Négymilliárd forintos keretmegállapodást kötött a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Hunguest Hotels Zrt.-vel és egy ingatlanos céggel, a Rossimo Kft.-vel.
[mnky_ads id=”10551″]

Mészáros rendőrei

A szerződés, ami négy évre biztosítja az Orbán-közeli vállalkozót, hogy lesz mit a tejbe aprítani, több, mint egymillió vendégéjszakát jelent. A rendőrség 700 fő elszállásolására keresett vállalkozót a főváros területén. Az eredményhirdetés szerint legfeljebb kétágyas szobák jöhettek szóba, az alapállomány 350 fő lesz, de ennek esetenként duplája is lehet a létszám. Annyi biztos, hogy a rendőrség az első megrendelésben legalább

- Hirdetés -

„350 fő létszám szálláshely biztosításra vonatkozó megrendelést ad le.”

[mnky_ads id=”10552″]
Az egyetlen beérkezett ajánlat az eredetileg 1,5 milliárd forintra becsülték, de mára a végleges érték több mint duplája, nettó 4 milliárd 80 millió forint lett.
[mnky_ads id=”10553″]
(forrás: 24.hu)

Mészáros “agybannagy” Lőrincet 476 milliárddal támogattuk

Ezeket a cégeket vette meg tavaly Mészáros Lőrinc

1 hozzászólás

  1. Megmondaná valaki nekem, hogy miért megy most ez a nagy rendőrségi hacacáré? Rengeteg új rendőr, rengeteg új rendőrautó, fél éves fokozott rendőri készültség, fészekkeresés a rendőröknek szállodákban, mindenhol. Történt vagy történni fog valami, ami ezt a nagy készülődést megmagyarázza?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét