Retro: Így karácsonyoztunk a mi időnkben

A gyerekkori karácsonyokra visszagondolni mindig szívmelengető, épp ezért az alábbi képek segítségével felelevenítjük a mi időnkre jellemző karácsonyi kiegészítőket, melyek megléte már-már kötelező volt a szeretet ünnepén.

Ezek az ikonikus tárgyak díszítették a házakat, lakásokat annak idején!

A képeket és videókat elnézve szinte érezzük a nagyi főztjét, felcsendülnek bennünk a karácsonyi dalok, és az az atmoszféra, ami olyan varázslatossá tette és teszi a mai napig is ezt az ünnepet. Nézzétek meg Ti is a galériát, és nosztalgiázzatok velünk!

Retro karácsonyi égősorok

Karácsonyi dalok

Retro szaloncukrok

Kölyökidő retro – 1990 karácsony

Karácsonyi ebéd

Mi került a karácsonyfa alá régen?

Forrás

Egy hozzászólás itt: “Retro: Így karácsonyoztunk a mi időnkben

  • Avatar
    2019.12.14 - 13:41
    Közvetlen hivatkozás

    Örömmel gondolok vissza a boldog gyermek korra. Mekkora öröm volt a Karácsony,igazi családi ünnep. Már nem érzem,csak az őrűlt rohanást,bevásárolni ész nélkűl. Apám egy darab fából faragott egy kardot,ami még akkor is meg volt,amikor gimibe mentem. Akkor én voltam a legboldogabb gyerek. Pár éve Karácsony után egy ismerőshöz mentünk. A gyerekének -nem túlzok- egy egész szoba majdnem tele volt játékokkal. Barátom mondta,hogy van legalább tíz játék,amit még ki sem bontott.És legjobban egy csúzlinak örűlt. (lehet,hogy a szomszédok majd nem) Normális dolog ez ?

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük