Rétvári esete az új úttal és Photoshop kollégával – Mégsem lehet ott minden kilométerkőnél!

Rétvári Bence Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkárból ugye egy van, kilométerkőből meg rengeteg, belátható, hogy nem lehet jelen mindegyiknél még akkor sem, ha éppen felújították az említett közlekedési objektum mellett az utat. Ez érthető, de akkor miért kell úgy tenni, mintha…. és ha már, miért ilyen ügyetlenül?

Rétvári hol volt, de inkább hol nem?

Az államtitkár közösségi oldalán tudósította a népét, hogy új elkészült egy útfelújítás Márianosztrán és ha már így esett, begyűjtené érte a kormány nevében az elismerést. Igen ám, de van egy kis bibi. A közösségi oldalára feltöltött fotó, ami azt hivatott bizonyítani, hogy Rétvári Bence közszolga rajta tartja a magyar utak renoválásának ütőerén a szemét és személyesen ellenőrzi azok színvonalát, nem sikerült túl valósághűre, mondhatnánk, hogy álkép. Nézzék csak:

fotó: R.B. közösségi oldala

Az államtitkár „ül” a 6-os számú kilométer szelvényt jelző táblán(?), ami ugye lehetetlenség a fenti formában.

Közelebbről:

Ez mire jó?

2021 Magyarországán valóban akkora truváj egy kétszer egy sávos, felfestés nélküli betoncsík elkészülte, hogy ezért egy államtitkárt kell „odaPhotoshopolni”, hogy hirdesse, milyen jó fej a regnáló kormány, mert utat foltoz?

Aki kételkedne, hogy ehhez valóban adta a nevét a politikus, az ide süssön:

Akik még nagy „nemzeti átadók” – de legalább ők odamentek leégni…

 

rétvári

One thought on “Rétvári esete az új úttal és Photoshop kollégával – Mégsem lehet ott minden kilométerkőnél!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük