Rétvári “fajsúlyos” Bence plágium-ügye

Eddig úgy tudtuk, hogy a választás a demokrácia ünnepe. Mára kiderült, hogy egy fenéket! Harc ez, kisbarátom, méghozzá most éppen polgárháború! Rétvári Bence, aki ugye “fajsúlyos” magyar politikus, büszkén vallja, hogy “Csapataink harcban állnak”! 

Vagyis bocs: csapataik a jó ragozás!

Rétvári a “Csapataink harcban állnak” idézetet nem mástól, mint Nagy Imrétől capcarázta – persze idézőjel nélkül, számítva arra, hogy az oktatás lezüllesztésétől nem csak a mai ifjúság, de az idősebbek is elhülyülnek – ami így hangzott 1956. október 4-én, hajnali 5.20-kor:

“Itt Nagy Imre beszél, a Magyar Népköztársaság Minisztertanácsának elnöke. Ma hajnalban a szovjet csapatok támadást indítottak fõvárosunk ellen azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy megdöntsék a törvényes magyar demokratikus kormányt. Csapataink harcban állnak. A kormány a helyén van. Ezt közlöm az ország népével és a világ közvéleményével.”

De vissza a mába, ami Rétvári szerint harc a javából

Nézzen a lába elé! Rajzanak a Fidesz-aktivisták….

Az az érdekes helyzet állt elő, – mert előállították – hogy az “ellen” és a védőcsapat egy és ugyanaz. Ez ám a szabadságharc, polgárháború, vagy hívják, aminek akarják!

“Csapataink harcban állnak. A kampánycsapat a helyén van.”

Nagyon belejött a kormány: napi százmillió után újabb tízmilliárdot költ gyűlöletre és kampányra

Egy hozzászólás itt: “Rétvári “fajsúlyos” Bence plágium-ügye

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük