Városi Kurír

A napi fontos…

BulvárKiemelt hírek

Rétvári rétvárizott! – nem nagy barátja a XXI. századnak

retvari
Hirdetés

Rétvári Bence bődületes felháborodásában, amit a parlamentben kedden történtek hoztak ki az érzelmeket nem tükröző arccal megáldott NER-esből, eldöntendő kérdéssel fordult a facebook népéhez.

Hirdetés
Hirdetés

Nem kellett volna, ha nem a frankóra kíváncsi!

Közösségi oldalán tette fel a kérdést szavazásra, hogy ki miként ítéli meg Hadházy egyik tacepaoját. Szembesülve azonban az eredménnyel, úgy döntött a közszolga, hogy nem ezt a lovat akarta és egy határozott mozdulattal törölte bejegyzését, mert Ő mégis csak egy “demokrata”!

Hiba csúszott a számításba!

Azzal nem számolt, hogy sokan képernyőfotót készítenek majd a posztról, így hiába a nagy hevület, a facebook nem a Választási iroda honlapja!

Egy poszt az esetről:

“Egy darabig minden szép volt, körbe szaladt a fideszes riadó lánc, jöttek és szavaztak a trollok ezerrel, de a faszbuk nem a magyar Nemzeti Választási Iroda, ezért hamarosan túlsúlyba kerültek azok a szavazatok, melyek bizony leoltották Rétvári demokratikus gondolatait.

Elbukta, mint Rottenbiller, meg, mint macskát szarni, ezért Rétvári egy dolgot tett, amit minden Fideszes nagyot jól tud, hazudott!

Sőt nem egyszerűen hazudott, hanem csalt is!

Hazudott azoknak a Fidesz híveknek, akiknek magát demokratának állította be, és csalt a szavazás törlésével!

Igen, Rétvári Bence kell a lóf@sz, kell a parlamentbe, kell a seggetekbe!

ui: Mondjuk ennyire hülye is csak egy Fideszes politikus lehet, hogy nem gondol arra, a szégyenét sokan mentették el képernyőfotó formájában!”

Hirdetés
átver
Hirdetés

About Author

Comments (2)

  1. HAJDU ILONA

    HA HA

  2. faszályát

    a lónak a faszályát hehehe

Comment here