A migráció az egészségügyre és az oktatásra is veszélyt jelent, valamint a jóléti állam alapjait is megrendíti – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Ostoba bajorok…..

Rétvári Bence azt mondta, Bajorország többet fordít migrációs kiadásokra mint egészségügyre, gazdaságfejlesztésre és környezetvédelemre összesen. Németország például 2022-ig szociális kiadásokra 21 milliárd, regisztrálásra, lakhatásra 5,2 milliárd eurót különít el, ez azt jelenti, hogy naponta 17 milliárd forintot költenek a bevándorlásra – tudatta.

- Hirdetés -

Ezzel szemben mi…..

Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy hála a különutasságunknak, mi egyikre sem fordítunk eleget. Ez ám a hungarikum!

Ismertette,

Ausztriában 2040-re minden második tanuló bevándorló hátterű lesz. Ez a mértékű bevándorlás megroppantja az oktatási rendszert, a német oktatás például húsz év alatt az 5. helyről a 14.-re esett vissza

Kitért arra is:

az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint 2015 óta a kanyarós megbetegedések száma megháromszorozódott Európában. Az öt legfertőzöttebb ország között Franciaország és Olaszország is szerepel.

Ostoba továbbá Franciaország és Itália, bezzeg mi…!

A Robert Koch Intézet adatai pedig azt mutatják, hogy Németországban a Hepatitis B és a kanyaró 300 százalékkal, a malária-, a szifilisz- és a tuberkulózisfertőzések száma pedig a duplájára nőtt.

Az államtitkár az M1 aktuális csatornán arról beszélt, a magyar kormány a családpolitikát részesíti előnyben, amely pozitívan befolyásolta a családalapítási és a házasságkötési kedvet. Rétvári Bence szerint a családpolitikai megoldások máshol is működnének, de vannak olyan országok, ahol a helyzet szinte már visszafordíthatatlan.

Hadházy Ákos: Nem kell feltalálni a csőben a lyukat, elég Hitler családpolitikáját elolvasni…..

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét