Révész Máriusz bicikliút-elk@ró versenye tovább folytatódik? – ez sem semmi!

Minden bizonnyal sutyiban meghirdettek egy versenyt, aminek a fődíja egy lelógó plecsni lehet, amit a legelvarázsoltabb bicikliút tervezője és kivitelezője büszkén hordhat, amíg egy újabb zseni le nem löki a trónról.

Jó a felhozatal!

A héten számoltunk be a nyíracsádi bicikliútról, ami addig a verseny élbolyában volt, ám a Bike Taty facebook oldalának egy lelkes olvasója jóvoltából vetélytársa akadt.

Révész Máriusz büszkesége: a nyíracsádi bicikliút – újabb hungarikum!

Hiába, no! A magyar leleménynek nincs párja!

A szeptemberi termésre is érdemes emlékezni, akkor lezártak egy kerékpárutat az M0-ás Budafokra vezető hídján. Teljes útzár miatt sem gyalogos-, sem kerékpáros forgalom nem lehetséges, a munkák a tervek szerint 2019 június végéig tartanak majd. Ennek az a különlegessége, hogy pontosan fej magasságban sikerült a vascsövet odabűvölni, ami sötétedéskor láthatatlanná válik.

fotó: György – index.hu olvasó

Révész Máriuszt a kerékpározás és az aktív kikapcsolódás fejlesztésével és népszerűsítésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős kormánybiztos hátradőlhet, vezetése alatt elértük a területe újabb csúcspontját.  Az alábbi képet Budapesten lőtték, pontosabban a Határ út környékén:

fotó: Bike Taty facebook oldal

Arról itt sem szól a fáma, hogy hány kormánypárti képviselő adta át a projekt elkészült szakaszát, ahogy arról sem, hogy mit kóstált, vagy ki ötölte ki a zseniális vonalvezetést. Így azt sem tudhatjuk, ki volt a kivitelező és ő kinek a kije. A lényeg: már használható! Vagyis már nem használható és ez így jó!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük