Reviczky Gábor ferencvárosi önkormányzati lakása miatt aggódik – Bácskai kiutalta, de mit tesz Baranyi?

Mint arról beszámoltunk, Reviczky Gábor soha nem rejtette véka alá elköteleződését a regnáló kormánypárt iránt, aminek egyes tagjai mindezt honorálva – na nem a színházban nézték meg a színművészt! – kiutaltak neki egy önkormányzati lakást Ferencvárosban.

Reviczkynek „neve van”, Bácskai polgármesternek lakáskiutalási lehetősége volt

A Fidesz-ukáz szerint, hogy minden önkormányzati tisztségre jelölt szedjen össze egy ismert arcot maga köré, Bácskai János, IX. kerületi polgármester többek között Reviczky Gábort választotta, aki nem újsütetű pártszimpatizáns.

Érdek lakást mos….

Szeptember 4-én Bácskai János polgármester soron kívül javasolta, hogy a színész egy 2,5 szobás, 82,27 m² alapterületű összkomfortos önkormányzati lakásba költözhessen a Ferenc téren. Rá négy nappal, szeptember 8-án Bácskai János Facebook-oldalán büszkén mutatta be az őt támogató csapatát, ahol az első sorban ott áll a friss ferencvárosi lakos, Reviczky Gábor is – írta a 444.hu.

„Elkészült hivatalosan is a képviselőjelöltekkel, ferencvárosi barátainkkal és támogatóinkkal a közös fotó? Érdemes nézegetni mert sok szeretett sportoló, színész is felbukkan köztük. Csupa kedves ember!? Köszönöm, hogy egy hívó szóra eljöttetek!?”

Vasárnap este óta nem olyan természetes a mosoly Reviczky arcán…

A Hiteles Hírek Facebook-oldalán adott hangot csalódottságának az önkormányzati választás eredményei kapcsán:

“… nem meggondoltak az emberek, sajnos. Fel nem foghatom, hogy nem lehet észrevenni, milyen hatalmas változásokon ment át az ország és a főváros? Az ellenzék pont ezen változások ellenében kampányolt. Karácsony Gergely is már korábban elmondta, hogy leállítaná az egyébként nemzetközi díjakat is elnyert ligetprojektet. Hogy lehet egy ígérgetős emberre bízni Budapestet?”

Baranyi robbantotta ki a lakásügyet

Ferencvárosban polgármesterváltásra szavaztak az ott lakók, így az eddigi fideszes polgármestert, Bácskai Jánost legyőzte az ellenzéki Baranyi Krisztina. Reviczky Gábort az aggasztja, hogy mivel Baranyi robbantotta ki a lakásügyet, most ki fogja rakatni a lakásból.

3 hozzászólás

 • Avatar
  2019.10.15 - 09:16
  Közvetlen hivatkozás

  Nem hiszem el, hogy Reviczky Gabornak nem tellett volna egy sajat lakas megvasarlasara penz – az egyik legtobbet foglalkoztatott magyar – egyebkent kituno – karakterszinesz…
  Vallalhatta volna a nagy fideszesseget mondjuk egy altala megvasarolt lakasbol is, – hat a berlakasoknal bizony megvan annak a lehetosege, hogy a jogtalanul benne lakokat kilakoltatjak.
  Talan menjen el a muvesz ur egy kilakoltatashoz, megnezni, hogy hogy is megy az, amikor az o altala (is) femjelzett hatalom idoseket, nyomorekokat, kisgyerekes nagycsaladosokat rak ki azert a lakasabol, mert tartoznak egyhonapi berrel, vagy villanyszamlaval. De kilakoltattak mar olyanokat is gond nelkul, akik a kilakoltatas idejere mar minden tartozasukat rendeztek, megis utcara kerultek. Szoval menjen tapasztalatot gyujteni! Vigye magaval a bayerzsotit is, ot a Varbol fogja majd az uj holgy kivagni, mint a macskat szarni…. Hat ilyen az elet manapsag…. muvesz ur….

  Válasz
 • Avatar
  2019.10.15 - 10:01
  Közvetlen hivatkozás

  Reviczky nem mai figura! Ő is bizonyíték arra, hogy a kor nem érdem hanem állapot! Kiebrudalnám a lakásból, amit a nyalásért kapott cserébe! Ferencvárosban biztos vagyok benne, hogy jónéhány becsületesen dolgozó ember megérdemelné a lakást! Nekem abszolút nem szimpatikusak ezek a fidess-nyalinger művésznek csúfolt figurák ………és nagyon pofátlanok !

  Válasz
 • Avatar
  2019.10.15 - 10:02
  Közvetlen hivatkozás

  Sajnálni kellene a művész urat? Más negyven évig küzd egy kis lakásért, kívül a városon, neki elég ha össze haverkodik a polgármesterrel, és dicsőiti az Urat (a fideszt).

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük