Helyreigazítás! Rogán aktuális apósa is “Szerencsés Flótássá” lett: hipp-hopp 2.200 milliós támogatást kapott újonnan vett cége

Ez olyan randa dolog! Az ember végre örülhetne egy hírnek -nevezetesen, hogy Rogán Antal megtalálta a boldogságot– és erre jönnek ezek az elvetemült újságírók és belerondítanak a dologba! Kiderítik, hogy a hölgy családja egycsapásra belekerült NER-sűrűjébe!

A cégbíróságon fellelhető dokumentumok Rogán Antal új feleségének apja hétszázötvenezer forintért szerezte meg egy nyíregyházi mezőgazdasági szaktanácsadó vállalkozás negyedét, ami nem sokkal korábban 2,232 milliárd forintot kapott mezőgazdasági szaktanácsadásra az uniós finanszírozású vidékfejlesztési programból – írta az Átlátszó.

A lap azt írja, a Ductus Szaktanácsadó és Oktató Kft. Rogán Antal új apósának, a dédestapolcsányi Obrusánszki Zsoltnak az érdekeltségébe tartozik.

Ezzel az összeggel ez a cég nyerte el a legtöbbet az erre a célra biztosított összesen 14,1 milliárd forintos keretből.

Kérsz egy kis “önerőt”?

A támogatáshoz a cégnek 165 millió forint önrészt kellett előteremtenie -adott hírt a 24.hu– de erre a 47 milliós vagyonból nem volt lehetősége. Nem sokkal később viszont

a korábban állami irányítás alatt álló Budapest Banktól 315 millió forintos kölcsönt kapott a cég. Ugyanígy a Budapest Bank másfélmilliárdos hitele segített a családnak gigantikus mennyiségű földet venni is.

A Telex korábban megírta, hogy a Budapest Banknál vezérigazgató-helyettesi pozícióban dolgozik Puskás András, Rogán Antal régi bizalmasa.

Az esküvő előtt bevásárolt a család

„Kinek lenne itt annyi pénze, hogy megvegye?”

– értetlenkedett egy csokvaományi férfi -írta a Telex– amikor arról kérdezte a portál újságírója, hogy miért nem volt helyben érdeklődés a terület iránt. Aztán mégis lett egy család Dédestapolcsányból, akik nyíregyházi üzlettársukkal meglátták a lehetőséget a környékben. Mindez pedig azért is érdekes, mert

a dédestapolcsányi család egyik tagját ma már Rogán Barbarának hívják.

Bár Rogán Antal nem sietett eldicsekedni friss, harmadik házasságával, az interneten fellelhető korábbi információk alapján be lehetett azonosítani, kiről lehet szó. Rogán Barbara korábbi családnevére (Obrusánszki) keresve a Google az első találatok között dobta ki a nagy értékű földvásárlásról szóló adásvételi szerződést, amelyről a média kedden beszámolt.

Cikkünk megjelenése után az alábbi helyreigazítási kérelem érkezett hozzánk, melynek ez úton teszünk eleget!

 „Valótlanul állítottuk, hogy Rogán Barbara, családja – köztük szülei, Obrusánszki Zsolt György és Obrusánszki Zsolt Györgyné – a Budapest Banktól földvásárlásra kapott hitelt.

A valóság ezzel szemben a következő:

Rogán Barbara, szülei – Obrusánszki Zsolt György és Obrusánszki Zsolt Györgyné – nem szerzett meg semmilyen földterületet és a Budapest Bank nem nyújtott sem – földvásárlási – hitelt, sem kölcsönt a részükre.”

 

 

Ahogy a fenti példa is mutatja, Magyarországon minden rendben zajlik, csak az a megveszekedett, Soros-pénzelte ballib újságírók, azok nem bírnak magukkal!

figyu

2 hozzászólás

 • 2021.02.05 - 07:07
  Közvetlen hivatkozás

  Orbán és társai ezzel minden gátat lebontottak, mindenki tudomására hozták, hogy aki az ő embereikhez tartozik azt felemelik fel tőkésítik a pénznek a rangnak a hozzájuk tartozás mértéke szabhat csak határt. És mert pofátlanságuk határtalan hát ezt is megtehetik , megteszik. Vajon mit lát a magyar nép ebben ,meddig engedi ezt a korlátok nélküli kirablását, mikor mondja, hogy most már vége, de nem mondja, mert ,ez már több mint egy szolgai alázat ez már elmebaj és nem csak a hatalom urainak hanem a népnek is.

  Válasz
 • 2021.02.07 - 17:11
  Közvetlen hivatkozás

  Ez kell a fidesz hivőknek, szerintem adakozzanak még, agyalágyult idióták, nem tudtam hogy sok magyar ennyire IQ nulla. de sajnos igaz.. ez a szemét garázdálkodó fidesz patkányok kilopják a nép szemét is.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük