Rogán Antal kertjében landoltak a konzultációs ívek!

A Momentum aktivistái Rogán Antal budai villájánál akcióztak: az elmúlt hetekben összegyűjtött konzultációs ívek egy részét a propagandaminiszter kertjébe öntötték – közölte a párt.

Hajnal Miklós, a párt elnökségi tagja azt mondta:

„A kormány legutóbbi, koronavírusról szóló propagandakonzultációja 2 milliárd forintjába került a magyar embereknek

Orbán Viktor kormánya az országot fenyegető legnagyobb veszélyben is arra költi a közpénzt, hogy magának kampányoljon, és adatokat gyűjtsön.

Ezekért a manipulációs kampányokért Rogán Antal propagandaminisztériuma felel:

az ő feladata, hogy a Fidesz politikailag profitáljon a válságból – akkor is, ha emiatt nem jut pénz szappanra és fertőtlenítőszerre a kórházakban és iskolákban. Ha az ország vezetői nem jachtozással töltötték volna a nyarat és nem hazugságokra és propagandára herdálták volna el ezt a közvagyont, nem káosszal indulna a második hullám.

Az elmúlt hónapokban a Momentum pultjaihoz több tízezer kamukonzultációs ívet hoztak a szimpatizánsaink, hogy ezzel is üzenjenek a kormánynak: nem kérnek a hazugságukból.”

szanyi

2 hozzászólás

 • 2020.09.13 - 09:57
  Közvetlen hivatkozás

  Aha. Aztán a rogán hozzávágja ahhoz a néhány darabhoz, amit a nép ostobábbik része tényegesen vissaküldött.Gratulálok momenum, ismét megdolgoztatok a pénzetekért.

  Válasz
 • 2020.09.14 - 00:07
  Közvetlen hivatkozás

  Azert a momentumrol mar megint kiderult szamomra, hogy nem masok ok, csak egy csoport, aki imad masok farvizen beevezni a nagypolitikaba…. Hat igy kell szetverni az osszellenzek osszehangolt munkajat, Hadhazy otletebol szarmazo akciot momentumosra atvaltani. Piti tarsasag – semmi masok nem ok, mint a fidesz ujdonsult szatellit partja, akik levaltottak a megtepazott lmp-t. Most az o, meg a mi hazank feladata az osszellenzeki osszefogas szetverese. Ennyike. Egyebkent meg szegyelljek magukat. Kulonben meg nem hiszem, hogy rogannak nem lenne olyan utos szemelyi vedelme, ami igy engedte volna azt, hogy IGY megkozelitse nehany ember gyanus zsakokkal rogan villajat! Valamit nagyon beneztek!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük