Kerítésen innenKiemelt hírek

Rogán és a kézi vezérelt nagykövetek – avagy ki fújja a passzátszelet?

Hadházy Ákos: a Tóni-gate....

Miért pont a nagykövetek maradnának ki a Fidesz-kampányból? Hol van az előírva, hogy a Magyarországot képviselőknek az országot kell megtestesíteni külföldön és nem a regnálót? Mondjuk a politikai kódexben – ha van olyan. Meg a demokráciákban – olyan biztosan van, na jó, nem nálunk, de…. Nem lehet nagy dicsőség 2021-ben magyar nagykövetnek lenni!

Csak a Fidesz, vagy lódulj?

Különös előadást tartott Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter az augusztus végi nagyköveti értekezleten – írja a Népszava. A magyar diplomaták évente kétszer gyűlnek össze a Külgazdasági-, és Külügyminisztériumban, hogy eszmét cseréljenek és meghallgassák a kormány illetékes tagjainak, valamint szakértők előadását a legaktuálisabb nemzetközi politikai kérdésekről, és arról, miként befolyásolja ez a magyar diplomácia mozgásterét.

Legutóbb augusztus 23-án tartottak ilyen értekezletet, amin Rogán Antal eltévesztette a házszámot és belekezdett a jelenlévők politikai átnevelésébe.

Rogán-féle merre hány méter….

Olyan eligazítást tartott, mintha a Fidesz kampányszervezőinek beszélt volna. Szóba került, hogy meddig tart a választók memóriája, hogy mit kell majd nekik a kampányban sulykolni; hogy bárki is lesz az ellenzéki miniszterelnök-jelölt, mindenkire úgymond rákészültek

-számolt be egy jelenlévő “eligazított”.

Rogán Antal a „hazai és a nemzetközi baloldalról” is beszélt negatív színezetben, azt sugallva a hallgatóságnak, hogy ezzel szemben nekik is meg kell védeniük Magyarországot.

Egy harmadik informátor azt mondta, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője és a Fidesz-kampányok egyik fontos szervezője

elismerte, hogy szoros eredményt hozhatnak a 2022-es választások, de optimistán várják a tavaszt,

mert a gazdasági növekedés jelentősen meghaladja a négy-, de akár a nyolc évvel ezelőttit is.

Ez az előadás példátlan volt, ilyen nagyköveti értekezleten még nem hangzott el

– mondta a portálnak egy diplomata.

Be kell szállniuk a politikai küzdelembe!

Egy kormánytag ugyanakkor úgy kommentálta Rogán Antal előadását:

„Ma már a nemzetközi politika is annyira polarizálódott, hogy egy nagykövet sem tudja megúszni, hogy időnként ne ideológiai alapon cselekedjen, elvárt a kormányhoz való lojalitás ilyen téren is. Akinek ez nem tetszik, az ne legyen ma diplomata. Ez már nem az a kor, amikor eltartott ujjal lehet szép cikkeket írni világlapokba és vacsorákon eszmét cserélni, bele kell állni a politikai küzdelmekbe is”.

A Külgazdasági- és Külügyminisztérium sajtóosztálya nem kívánta kommentálni a portál értesülését, nem különben -ha így történt- Rogán Antal agymenését, ami feltehetően nem saját kútfejéből törtek elő.

A nagykövet feladata…. normáliséknál…

“A nagykövet (teljes hivatalos elnevezése szerint rendkívüli és meghatalmazott nagykövet) a legmagasabb diplomáciai rang, viselője a nemzetközi jog normái szerint képviseli hazája legmagasabb méltóságát egy másik állam legfőbb vezetőjénél. A nagyköveti rangnak a Apostoli Szentszéknél az apostoli nuncius felel meg. A nagyköveti rangot állandó jelleggel adományozza az államfő, a megbízatás lejárta után is megőrzi az illető személy. A nagykövet nem feltétlenül diplomáciai karrier során jut el erre a posztra, gyakran lehet politikai kinevezett is.

A nagykövet általában egy diplomáciai képviselet feje, aki saját államát képviseli egy másik államban; ennek megfelelően hivatalának neve nagykövetség, vagy (a Vatikán képviseletei esetében) nunciatúra. Ha a nagykövetséget nem a nagykövet vezeti, akkor vezetőjének neve ideiglenes ügyvivő. Az ideiglenes ügyvivő általában a nagykövetség rangidős diplomatái közül kerül ki, rangja egyébként bármilyen lehet. Abban az esetben is ideiglenes ügyvivőnek nevezik, ha sajátos okok – a következő nagykövet kinevezésének elhúzódása, esetleg az országok közötti rossz viszony – miatt tartósan tölti be a képviselet vezetőjének posztját.

Az államfő személyes képviselőjeként a nagykövet címe „excellenciás úr”, akinek privilégiuma bármikor kihallgatást kérni azon állam vezetőjétől, amelybe akkreditálják. A modern diplomáciában az államok vezetői közötti személyes kapcsolat a fejlett közlekedésnek és telekommunikációnak köszönhetően egyre gyakoribb, ezért a nagykövetek szerepe sokat csökkent, de továbbra is igen fontos, nem utolsó sorban éppen a felső szintű találkozók előkészítése terén.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

Rogán és a kézi vezérelt nagykövetek - avagy ki fújja a passzátszelet?

Comments (1)

 1. MaGYaR PáLoS TReND

  (D)ROGÁN a ZSIDESZ PRIVÁT ATOMBOMBÁJA!!!
  A FELCSÚTI ESCOBAR, ELSZÁMOLTA MAGÁT!!!…- hisz narancsos gyülevésze nem számolt le időben a DRAGONNAL=(D)ROGÁNNAL!!! EZÉRT KÍNOK KÍNJÁVAL SEMMISÜLNEK MEG!!!
  100%-os JÖVENDÖLÉS: 2022-ben HORVÁTH NANCY SZELLEME BUKTATJA “+” a FIDESZT!!!…- és JUTTATJA BÖRTÖNBE (D)ROGÁN ANTALT!!!
  NINCS MENEKVÉS AZOKNAK a POKOLFAJZATOKNAK, AKIK EDDIG ÚGY GONDOLTÁK, HOGY MEGÚSZHATJÁK NANCY KIVÉGZÉSÉT!!!

  https://www.gyertyaláng.hu/szemely/94303

  A DEVIÁNS GYILKOS-FIDESZ kezdetétől a párt egyik legaljasabb perverz, pedofil szex-ragadozója, Rogán Antal a meggyilkolt Horváth Nancy-vel (…a lány 18 éves kora előtt óta!!!) folytatott rendszeres intim viszonyt!!!

  Nancy több ismerőse és az édesapa is számos alkalommal elmondták nekünk: Nancy félt a szociopata Rogán Antaltól, és a halála előtti időszakban attól tartott, hogy őt is meggyilkolják!!!…:(

  A 19 éves lány egy jobb élet reményében árulta bájait, de nagy árat fizetett. Édesanyja szerint gazdag kínaiak; – míg Édesapja szerint kis-farkú Fideszes politikusok is jártak hozzá!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=tI6KJhwd9Cs
  https://www.youtube.com/watch?v=UJ9-l0OXatA

  HŰEN BIZONYÍTJA ROGÁN ANTAL ALATTOMOSSÁGÁT és FRUSZTRÁCIÓJÁT, HOGY PÉNZÉRT VETT FELESÉGE (papíron exét!!!) azaz CECÍLIA ASSZONY; – PONTOSAN NANCY MINTÁJÁRA LETT ÁTALAKÍTTATVA!!!

  Nancy édesapja: „Lehet, hogy nem is a lányom fekszik a koporsóban.”

  Orbán Viktornál és Kövér Lászlónál vannak abszolút bocsánatos ún. Borkai Zsolt féle hétköznapi sorozatos bűnök. Így pl. az, hogy – amiként azt Vizoviczki László legközelibb emberei közül is részletezték nekünk – egyszerre több millió forint megvesztegetési pénzt hurcoltak Rogán Antalnak az V. kerületi polgármesteri irodájába, vagy pl. az, hogy Rogán Antal már kiskorúként megrontotta (Nancy-t 18 éves kora előtt prostituálta és bántalmazta!!!), azaz alkalmanként fizetett neki a szexért, ami szintén börtönnel büntethető!!!
  A meggyilkolt lány közvetlen ismerősei, valamint Nancy édesapja számos alkalommal beszámoltak nekünk arról, hogy Nancy – látván, hogy abban az időben a Fidesz kegyeiből kiesett személyek között rendkívül feltűnő és látványos módon, roppant gyanús körülmények között arat a halál (meggyilkolásra kerülnek!!!) – félt, Nancy is, hogy őt is meg fogják ölni.

  A lány a halála előtt többeknek beszámolt arról, hogy fél Rogán Antaltól, és attól, hogy ő, Nancy is politikai gyilkosság áldozata lesz.
  Rogán Cecília férjének szeretője a Fidesz körüli, feltűnő és a titkosszolgálati eszközökkel szervezett gyilkosságok gyanújától bűzlő esetek egyikét-másikát emlegette, kijelentvén, hogy fél, vele is leszámolnak!!!
  Ez nem sokkal később meg is történt: a budapesti Blaha Lujza térből nyíló Akácfa utcai ingatlanban, 2015-ben Horváth Nancy is Welsz Tamás sorsára jutott!!!
  Az emberölésért egy kínai állampolgárt ítéltek el, aki Kínába távozott.
  A Horváth Nancy-vel folytatott szexuális együttlétekről többek között a Corvin-negyed egyik új, konspirációs lakásában készültek filmfelvételek, amik ma is rendelkezésre állnak!!!…- úgyhogy Orbán gyilkos sleppjének van mitől rettegnie, hiszen hozzájuk képest Bill Clinton is „csak” elsőáldozónak tűnhet!!!

  A rendőrség is a helyén van, tehát a megszokott módon teljesít: Bató András XXII. kerületi rendőrkapitány és ügyészei szociopata módszereivel folytatja a politikai üldözéseket a jogvédők sora ellen, akik bármi hasznosat mondanak vagy tesznek.
  Mivel Orbán Viktor örök rendőr-minisztere, Pintér Sándor a kilencvenes években egyébként is Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa volt, a kilencvenes évek száznál több bombarobbantásos cselekményének is a legfőbb szervezője és eltussolója, ezért az, hogy a rendőrség lényegében kizárólag bűnpártolókból, valamint rosszindulatú, társadalomellenes és népgyűlölő köztörvényes pszichopatákból áll, természetes kórtünet.

  Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a halott, 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját: Számlaszám: 11773322-00818357 IBAN: HU63117733220081835700000000 SWIFT-kód: OTPVHUHB Code BIC: OTPVHUHB Jogvédő egyesületünket is keresheti segítségért és védelemért: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.
  Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.
  Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.
  Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org HírAréna Online:
  http://hirarena.com Tel.: +36/30/919-6386

  (D)ROGÁN a GYILKOS SZÁJHŐS

  Jársz pacákkal, ki tudja “hány-nyal”?
  Nem eggyel… – százzal. …de egyik gyatrább, mint a másik…
  Addig lovag, míg rád nem mászik.
  Mire “mennél” Ő már nincs ott.
  Éppen, hogy csak nyomot hagyott.
  Ízig-vérig nadrág, zakó.
  Elment, mint az utolsó metró.
  How are you? Vak varjú?!
  Ez sem volt egy de ja vu.
  How are you? Vak varjú?!
  Ez sem volt egy de ja vu.

  Úttalan utakon, foggal, körömmel,
  meglepett némi nemi örömmel,
  de klimaxon túl az óperencián…
  …csak nem hatott a cián!
  Úgy vágok bele egy kapcsolatba,
  ha már nem akad fent a varratokban.

  https://www.youtube.com/watch?v=UJ9-l0OXatA

  Szerrel és tettel: Pálos Trend

  https://24.hu/kozelet/2

Szólj hozzá!