Egyik nap Rogán feleségéről posztolt, másnap 1,8 millió megfizetésével “kínálták meg”

Két napja került “közszájra”, hogy Rogán Antal újra nősült, ami örvendetes hír. Ha boldog egy miniszter, -hisz Ő is ember- biztosan jobban is dolgozik. A bibi, hogy azonnal kiderült, hogy a frigy a hölgy családjának rekordsebességű gazdagodásával is járt, ami sokak fantáziáját beindította.

Ki is a hölgy, aki “igent” mondott Rogánnak?

Érdekes módon az ara képei eltűntek a közösségi oldalakról, mondván nem közszereplő, senkinek semmi köze ahhoz, hogy milyen a fizimiskája. Dr. Varga-Damm Andrea képviselő asszony közösségi oldalán a történtekről írt véleménye mellé azonban talált egy, a hölgy által megosztott fotót, amit közzé is tett. ( A fotót azóta levette az oldalról.)

Történt mindez csütörtökön. Egy nappal később ügyvédi megkeresést kapott…

“Levelem érkezett! Wow! A TV2 egyik ügyvédje felszólított engem. Micsoda érzékenység hirtelen az elvtársaknál! Nem elég a Budapest Banktól a luxusfeleségnek másfél milliárd, kell még 1,8 millió?”

kezdte bejegyzését a képviselő.

“Amikor hónapokon át a szennymédiájuk 100 megjelent cikkben, tévéműsorban és rádióműsorban mocskos hazudozásokat folytattak velem szemben, akkor nem voltak ilyen érzékenyek. Amikor pedig valaki leírja az igazat, és az érintett által az interneten saját magáról közzétett fotóval illusztrálja azt, már mindjárt kérik az 1,8 milliót. Ügyvéd úrnak köszönöm, sokat segített a pereimben, mert legalább megmutathatom, hogy ha az igazságért ennyit kell fizetni, akkor a szennymédia hazudozásaiért cikkenként és műsoronként nem sok a 2,5 millió, amit én kérek.”

Az ügyvédi értesítést a posztra kattintva olvashatja!

sirály

Egy hozzászólás itt: “Egyik nap Rogán feleségéről posztolt, másnap 1,8 millió megfizetésével “kínálták meg”

  • 2021.02.08 - 08:25
    Közvetlen hivatkozás

    Rogán modellt váltott. Ismét győzött az igaz,anyagiaktól teljességgel mentes szerelem. Ismét bebizonyosodott,hogy van az a pénz,amennyiért korpásodik a haj.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük