Rogán nagyvonalú férfi, aki mellett üzletasszonnyá érnek a nők! - Városi Kurír

Sorting by

×

Rogán nagyvonalú férfi, aki mellett üzletasszonnyá érnek a nők!

Rogán Antal harmadszor is megnősült. A verebeket sem érdekelné amúgy, hogy mit csinál Tóni a magánéletében, ha a friss frigyének hírét követően nem került volna azonnal nyilvánosságra, hogy az ifjú ara nem sokkal a házasságkötés előtt vált állami segedelemmel újgazdag paraszttá.

Hirdetés

Állami bank finanszírozza ugyanis Rogán Antal új nejének és családjának több mint ezer hektáros földvásárlását

Akkora összegről van szó, hogy bizonyára jobbnak látták, ha a fiatal feleségről korábban készült fotókat, videókat törlik. Nehogy már valaki a földek helyett 3. Rogánnét mustrálgassa.

Jó, az igaz, hogy vannak akiknek a retinájába égett, amikor korábban egy bulvárlapban Rogán mellett akkor még barátnőként pucsított a hölgy, és kétség sem férhetett hozzá, hogy ez egy igaz szerelem. Az pedig köztudott, hogy Rogán nagyvonalú férfi, aki mellett üzletasszonnyá érnek a nők.

Exének, Rogán – Gaál Cecíliának például 210 millió forintot adott a Szerencsejáték Zrt. leányvállalata, hogy sporteseményeket rendezzen a koronavírus idején.

A minap pedig azt is megtudhattuk, hogy Cecília nem csak sportban és divatban utazik, hanem szállítmányozási céget is alapított. Mi ezekhez képest több mint ezer hektárnyi földecske Borsodban? Csak a gond, a baj, a művelés, a rögök a gyökerek. És a rokonok. Akik vannak.

Többen, mint gondolnánk…

enyhülés

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

 • 2021.02.03 - 13:06
  Közvetlen hivatkozás

  Basszus! Hány asszonyt kell még kistafíroznunk? A szerelem pedig? Azért nézzünk rá Tónira. Mellé bizony nagyon kitömöttnek kell lennie a bukszának, hogy valaki beleszerelmesedjen. Na mindegy, Reméljük, hogy mikor válnak, és negyedszerre is nősül, a fidesz Rogánostól, Orbánostól már csak a rémálmainkban jönnek elő

  Válasz
 • 2021.02.03 - 13:23
  Közvetlen hivatkozás

  INkább egy ócska,ronda tolvaj ,ripacs,. más pénzéből jótékonykodik ez a Quasimodó !!!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.