Rogán ötletén eddig 17 milliárd 500 milliót buktak a magyar adófizetők, vagyis Ön, meg Ön, meg……

A Rogán Antal által kitalált, komoly biztonsági kockázatokkal járó kötvényüzleten a magyar adófizetők 17,5 milliárd forintot buktak, miközben az Országgyűlés gazdasági bizottsága által kijelölt cégek négy év alatt 162 milliárd forintos bevételre tettek szert. – írja a 168ora.hu.

A manóba!…, vagy hiszi a piszi?

Mindenképpen kerülni szerettük volna a trágár beszédet, ezért a megengedő, már-már debilségbe hajló kérdés, nem azért, mert nem vagyunk baromira felháborodva.

A tények

Csaknem húszezer külföldi jutott magyarországi tartózkodási vagy letelepedési engedélyhez 2013 és 2017 között. Az Orbán-kormány letelepedési kötvényprogramjában 59 ország 6543 állampolgára, és ezek 13,3 ezer családtagja jutott magyar papírokhoz – írja a G7 a birtokába jutott adatbázis alapján.

Az adatokat a Transparency International Magyarország (TI) kérte ki a Bevándorlási és Menekültügyi Hivataltól. Ez alapján kiderült, hogy a 19 838 letelepedési engedélyt kiváltó külföldi közül 15 754 érkezett Kínából, vagyis

a kötvényes bevándorlók 81 százaléka kínai.

Őket követik az oroszok, összesen 1265-en kaptak magyar papírokat. A harmadik helyen az irániak végeztek (305 fő), majd a pakisztániak (241 fő), irakiak (222), vietnámiak (211 fő), törökök (204 fő) és szírek (171 fő) következnek a listán.

Letelepedési kötvény. Megvan? Képben vagyunk? A cucc, a Rogán Tóni biznisze! Beugrott?

No para!

A fentiekre persze nem vonatkozik a kormánypropaganda, ők nem akarják elvenni egy magyar polgár munkáját, kultúráját, nem akar asszonyokat egrecíroztatni. Egyetlen kis testi hibájuk, hogy általuk a magyar kiváltságosok zsebébe került a mi közösünkből 162 ezer millió forintunk!

Tudta, hogy Ön egy bolha a cirkuszban? – Rogán előmerészkedett….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük