Harsány röhögés hallatszik ki egy épületből, amire ez van kiírva nagy betűkkel: Legfőbb Ügyészség. A valaha jobb társaságot megélt műemlék vastag falai szinte reszketnek a csőcselék hahotájától. Polt Péter fideszes lopásokat elkenő ügyész a térdét csapkodva mutatja a kollégáinak az előtte heverő vaskos dokumentum fejlécét: OLAF jelentés Tiborcz István ügyében.
[mnky_ads id=”10551″]
Csorog a könnyük, a fejük vörösödik a kirobbanó jókedvtől.

Majd ők, na majd pont ők fogják vizsgálni Orbán Viktor traktortolvaj vejének az ügyeit.
Miután kicsit csillapodik a nevetés a vastag falak között, poharak kerülnek elő, és egymás után ki is ürülnek a Mészáros Lőrinc tokaji borászatából származó nemes borral való teletöltés után.
[mnky_ads id=”105522″]
Nem kell sokat tanácskozni az akta tartalmáról, a legfőbb ügyész mindig tudja a dolgát. Már csak az a kérdés, mikor ne rendeljenek el nyomozást az ügyben, vagy milyen módszerrel tagadják azt meg. Nem elég a bizonyíték, nem történt bűncselekmény, kuss legyen már mindenkinek. Annyi a lehetőség az idő húzására, hogy szinte tobzódik benne, aki ezzel a módszerrel él.

- Hirdetés -

A választásokig úgy sem történik semmi, addig gondosan elteszik valahova a papírokat, de lehet, hogy meg is semmisítik. Mert kit is érdekel a tartalma? Az országot, vagy annak lakosságát? Azok csak foglalkozzanak a nem létező Soros tervvel, meg féljenek a nem létező migránsoktól.

Az akta elkerül a szem elől egy fiók mélyén, de az is lehet, hogy leég az épület maga inkább, és akkor nem is érdekes hova is lett elsüllyesztve.

Mert ha a választások nem úgy alakulnak ahogy azt a kormánypárt manipulálja, akkor jobb lesz a nyomokat eltüntetni.

Lángolni fognak az állami intézmények, ahol bizonyítékot találhat a dühös magyar a Fidesz minden közpénz ellen elkövetett bűncselekményére.

Polt Péter meg sunyin mosolyog addig is, és sűrűn bizonygatja, hogy mind az ezer Fidesz lopás ügyében gondos mérlegelés folyik a vádemelés előtt, meg a nyomozás miatt nem is beszélhet róla, és közben látszik a nyuszi tekintetén, nem mond igazat.

Az OLAF akta meg szépen eltűnik a többi meg nem vizsgált eset tengerében.

Polt Péter jó szolga, tudja ami a dolga.
[mnky_ads id=”10553″]

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Draga Bandita! Frappans a cikked megint, de most az egyszer ajo nagy rohoges-borozas utan bizony el kell, hogy felhosodjon polt petya tekintete is,… Vannak dolgok, amiket csak Juhasz Peter, Hadhazy Akos es meg nehany tisztesseges, tenni akaro politikus tett le polt asztalara – ahonnan 2 utja lehetett egy ugynek: vagy az also fiok, vagy a szemetes. De polt doresegeben elfeledkezik arrol, hogy az OLAF megiscsak egy nemzetkozi szervezet, ahol sem o, sem orban nem tudta megvasarolni senkinek a gerincet sem – es ok azert valamilyen lepest es EREDMENYT varnak…El lehet dolgokat sullyeszteni ideig-oraig, el elehet mismasolni dolgokat, meg tele lehet tomni a gardrobe-ot – de egy ido utan nem lehet mar becsukni az ajtajat, es akkor MINDEN kidol,…:( Ami papiron van archivalva, az eleghet ugyan, de ma mar mindenrol keszul egyszeru masolat egy pendrive-ra, external hardware-re, floppyra…Az internet nem felejt, -bizzunk ebben, es abban, hogy orban NEM lesz miniszterelnok, mert tobben ezt akarjak, jobban, mint hogy AZ legyen….:)

  2. na jól meg lesz vizsgálva !!! nem meri másra bízni, mert akkor bukta van a vejnek !!!! már 1 ügyészt így is eltettek láb alól nem merik megismételni

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét