Rokker Zsolti az MSZP jelöltje a miskolci időközi választáson

Július 15-én időközi önkormányzati választást tartanak Miskolc 12. számú körzetében, miután a helyi fideszes képviselőből parlamenti képviselő lett. Az MSZP miskolci szervezete pedig közölte, a függetlenként induló Erdei Sándort támogatják, aki Rokker Zsolti néven ismert előadóművész.

Erdei Sándor 42 évvel ezelőtt Miskolcon született, diplomáját a Miskolci Egyetemen szerezte, két évtizede a Győri kapu  városrészben lakik.

Országos ismertségre humoristaként televízió- és rádióműsorokban tett szert, és bár költözhetett volna Budapestre, lokálpatriótaként itthon maradt, innen jár fellépésekre, televíziós felvételekre – olvasható az MSZP közleményében.

Erdei Sándor az MSZP miskolci vezetésével ismertette programját. Ennek alapján meggyőződtek arról, hogy mennyire fontos számára a miskolciak problémái iránti érzékenység, a közösségépítés.

Az MSZP helyi szervezete egyetért a jelölt céljaival, ezért arra kéri szavazóiit, tagjait, szimpatizánsait, hogy támogassák és segítsék Erdei Sándor kampányát, és munkáját.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük