Miután Rónai Egon elhatárolódott az ATV-t Orbán kapcsán kellemetlen helyzetbe hozó vendégétől, a szókimondó Nagy Bandó Andrástól, a műsorvezető közösségi oldalán a kommentelők határolódtak el Rónaitól. Ez tényleg húzós lett.
[mnky_ads id=”3427″]
Rónai Egon kötelességének érezte, hogy – miután csatornája, az ATV elhatárolódott Nagy Bandó Andrástól, aki a minapi adásban feleségverőként titulálta a kormányfőt – ma saját facebook-oldalán is elhatárolódjon az őt és a munkahelyét is kellemetlen helyzetbe hozó író-humoristától. Rónai sejthette, mi vár rá, bejegyzését így zárta:

megköszönném, ha mértékletes kommentárok érkeznek csupán.

A hozzászólók ezúttal nem voltak tekintettel az amúgy igencsak népszerű műsorvezetőre, Rónai Egon kapott hideget-meleget.

A legtöbben azt rótták fel neki, hogy miért nem határolódott le akkor és ott, a műsor közben Nagy Bandótól, aki tudni vélte egy ismerősétől, hogy Orbán felesége rendszeresen ápolásra szorul…

Néhány kommentelőnek magas labda volt Rónai megjegyzése, miszerint a „fantázia az alkotó ember munkaeszköze”. Azt írták, hogy azért nem tud azonosulni a humoristával, mert neki ez a képesség (mármint a fantázia) sosem volt az erőssége.

Volt, aki röviden, de annál velősebben így összegezte a véleményét: „Szólásszabadság RIP”.

Sokan kifejezetten cenzúrát említettek, vagy azt írták, hogy az ATV bizony „túllihegte” ezt a dolgot.

Már az első hozzászólások között felbukkant Havas Henrik ügye, akinek az ATV-től történt menesztését többen párhuzamba vonták a mostani esettel.

Rónai Egon néhány óra alatt több mint kétszáz kommentet kapott. Elvétve voltak köztük olyanok, amelyek – eleget téve a műsorvezető kérésének – mértékletesnek lehetett volna nevezni.

Talán a véletlen műve, de a délutáni órákban az esetről beszámoló Népszava tudósítás sem volt olvasható. A napilap internetes oldalán hibajelzés jelent meg.

Lehet, hogy ők is elhatárolódnak valamitől, csak még nem döntötték el, mitől? Döntsenek Önök!

8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nemzetmentő skizofrén elmebetegünkről vagy csak jót, vagy semmit! Gondolni azért még szabad, vagy már azt sem, kedves drágáim?

    • Kedves Drágáim vele kapcsolatban már gondolkodni sem szabad, csak szavazni “rájuk”. Ezért folyik jelenleg ez a minőségi oktatás, hogy már eleve megakadályozzák a gondolkodás kialakulását.

  2. Persze, hogy veri, de ez a fideszesek körében természetes…félre néznek, nem akarnak tudni róla. Ez nem magánügy már ezen a szinten kedves Egon!

    • Én ennek a videónak alapján csak örülök, hogy sose néztem. Már jóval előbb, mióta németh sándor megélhetési lelkész lenyelte a csatornát, elkurvult. Egyébként rónai túlzottan simulékony nyálkássága, melyet ő feltehetőleg pártatlanságnak vél, már az omnózus részt megelőzően is visszataszító volt, hogy a minősíthetetlenül hülye filozófikusnak szánt benyögéseiről, melyeket meg elmésnek vélve eresztgetett meg, ne is beszéljünk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét