Connect with us

Csillagjegyek

Rongyrázás, vagy filléres gondok – Pénztárcád vastagságát is megjósolják a csillagok

Rongyrázás, vagy filléres gondok - Pénztárcád vastagságát is megjósolják a csillagok
Megosztás

Az örök kérdés: sikerül-e bebiztosítani a jövőd. Az alábbi horoszkóp arra vállalkozik, hogy irányt mutat, hogy a csillagok melléd és tevékenységed mellé állnak a közeljövőben, vagy inkább arra sarkallnak, hogy vesd el a mostani ötletet és próbálkozz másikkal. Nézzük, kinek kell váltani és ki dőlhet hátra….

Kos

Bölcsességedet, józan gondolkodásod és a most benned levő érzékenységedet, jó megérzéseidet használd a pénz világában is – és ne legyél türelmetlen! Ne akard, hogy munkád, az „elvetett mag” azonnal „gyümölcsöt” hozzon – hisz az lehetetlen! Mindennek ideje van, te csak alázatosan készítsd elő a „talajt”, „kapálgasd, ápolgasd a kis növénykéidet”, és hagyd, hogy egyszer csak termőre forduljon! A belefektetett energia nem vész el – csak egy darabig nem látható. A hirtelen túlzások megjelenhetnek a kiadásokban is – légy tudatos.

Bika

Annak ellenére, hogy most nagyon billegős és türelmetlen vagy, akár butaságokat is téve – a pénzügyekben pozitív, váratlan fordulatokra számíthatsz. Talán hited, nagyon jó megérzéseid segítenek hozzá, de az sincs kizárva, hogy valamilyen titkos üzlet hozadéka. A várt kölcsön is megérkezhet, vagy társad pénzügyi helyzete fordulhat most váratlanul pozitív irányba. Figyelj, mert a becsaphatóság, az illúziók és csalódások is megjelenhet ezeken a területeken!

Ikrek

Nagyon jól vagy. Ennek lehet oka egy váratlan pénzbevétel is, amiből végre megveheted régen vágyott dolgaidat, könyveidet, de akár egy utazásra is befizethetsz. Nem valószínű, hogy egy lottó nyereményként érkezik mindez, inkább valamelyik mentorod ajándéka lehet, aki ezzel szeretné megköszönni a tudásod. Figyelned kell, hogy ne vigyenek el a külvilágnak való megfelelési vágyaid, melyek zsákutcába vezetnek, és a végére csak pénzed hűlt helyét találod a sznob világnak való megfelelésed miatt!

Rák

Mindenhol, a munkádban is tele vagy ötlettel, zseniális meglátásokkal, melyet főnököd is értékelhet – mégis, a pénzügyi dolgaidban meglehet, teljes a káosz. Nem látsz tisztán, becsapható vagy – zavaros az egész. Lehet, hogy az a pénz, amiért megdolgoztál, nem érkezik meg, pedig már rég ideje volna? Meg kell tanulnod úgy kiállni magadért, hogy közben ne vigyenek el az érzelmek, a szenvedélyek, a túlzások! Ne erővel próbád megszerezni, hanem bölcs érveléssel és intuícióval.

Oroszlán

Általánosan véve nem látsz most tisztán, könnyen beleeshetsz önmagad sajnálatának, a felelősség másokra való hárításának csapdájába. A nehézségek, melyek tanításra kényszerítenek – mégsem a pénzügyeidet érintik. Akár váratlanul nagyobb összeg is érkezhet – melyre viszont vigyázz, a most itt levő „álomkorságod” miatt – könnyen becsaphatnak! Önmagad kényeztetésére sokat költhetsz, mely lehet akár egy utazás is – de ne próbáld a sznob világ igényeit kielégíteni! Otthonod szépítése, felújítása is sokat mérhet.

<<< Ezt olvastad már? >>>

Szerző

Oldalak: 1 2