Városi Kurír

A napi fontos…

BulvárCsillagjegyek

Ropogós pénteki horoszkóp! – 5 csillagjegy örülhet, a többieknek rossz hírünk (is) van!

Ropogós pénteki horoszkóp! – 5 csillagjegy örülhet, a többieknek rossz hírünk (is) van!
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Hirdetés

Pénteken nem lesz unalmas napja egyetlen csillagjegynek sem, többen örülhetnek, mások viszont nem mondhatják majd el ugyanezt, számukra ugyanis a pénteki napot nem a felhőtlen öröm és a gondtalan készülődés az ünnepre tölti ki.

Hirdetés
Hirdetés

Kos

Lehet, hogy azt hiszed, ha akarsz valamit, azt erővel kell elvenned, de ha a múltban sikerrel is jártál, ez a jövőre vonatkozóan már nem lesz igaz. Természetesen nem szabad elvesztened a motivációdat, de finomabb módszerekhez érdemes folyamodni.

… és a mindenre hatással lévő értelmek területén….

Péntek a béke és a nyugalom jegyében telhet, még akkor is, ha számos elintéznivalója akad még a nap folyamán. Kedvesével ugyanakkor mindenképpen szakítsanak időt egymásra, hogy végre beszélgethessenek, összebújhassanak, szerelmeskedhessenek egy jót. Szervezzenek, tervezzenek és egy kicsit félretéve a mindennapok problémáit, egyszerűen csak élvezzék, hogy vannak egymásnak.

Bika

Ne pazarold a drága idődet arra, hogy olyan dolgok miatt aggódj, amelyek soha nem következhetnek be. Az aggodalmadat feledd el és csak azokra a dolgokra koncentrálj, amelyek örömet okoznak neked. Ne agyald túl a dolgokat.

… és a mindenre hatással lévő értelmek területén….

Pénteken igencsak romantikus kedvében lehet, kedves Bika, aminek egyik fő ismérve most, hogy, ahogy egyre közeledik a nap vége, mindinkább növekszik önben az érintések, a gyengédség és a simogatás utáni vágy. Ha van alkalma kiélni valakivel, azaz ember nagyon boldog lehet, ha nincs, talán még nem késő elmenni, kikapcsolódni kicsit, mondjuk egy masszázs, vagy szauna formájában, ahol ki tudja, talán még bele is botlik valakibe, aki szintúgy hasonló cipőben járhat!

Ikrek

Nem furcsa az, hogy amit akarsz, nem tudod megszerezni és amid van, azt igazából nem is nagyon akarod? Nem lehet, hogy az univerzum ilyen módon kíván neked üzenni, hogy amire annyira vágysz, az talán nem is tenne jót neked? Talán jobban kellene figyelned.

… és a mindenre hatással lévő értelmek területén….

Pénteken még a kisebb-nagyobb szóváltásaiknak is romantikus vége lehet, ugyanis lelkileg most egy nagyon intenzív időszak veheti kezdetét kapcsolatukban, amelynek mostani alakulásához mindketten nagy reményt fűzhetnek. Bízzanak a szerelmük erejében és erősítsék meg magukban azokat a gondolatokat, melyek alapján egykor úgy érezték, önöknek bizony egy párt kell alkotniuk!

Rák

Nagyjából az asztrológiai éved közepénél jársz, amely épp egybeesik az új esztendő közeli kezdetével. Ez tiszta képet ad neked arról, hogy meddig jutottál el és még mi mindent kell megvalósítanod a továbbiakban. Tanuld meg élvezni az utazást és ne az úti cél lebegjen a szemed előtt.

… és a mindenre hatással lévő értelmek területén….

Ha tartós párkapcsolatban él, a mai napon mindketten felszabadultan kezdhetik a napot, telis-tele tervekkel, melyek között egy-két igazán romantikus hangulatot teremtő is szerepelhet. Hangolódjanak egymásra és folytassák a napot egy vad meghitt, szerelmes éjszakával! Ha jelenleg szingli, akkor viszont ma este megérintheti valakiben valami, ami által lehet, hogy még magányosan töltheti a karácsonyt, de hamarosan számíthat arra, hogy talán örökre búcsút inthet az egyedül töltött éjszakáinak!

Több horoszkóp!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Hirdetés
átver
Hirdetés

About Author

Comments (1)

  1. […] Ropogós pénteki horoszkóp! – 5 csillagjegy örülhet, a t… […]

Comment here