Rosszhír-horoszkóp! Ebben a 3 csillagjegyben soha nem bízhatsz meg tökéletesen!

Ez egy kellemetlen  horoszkóp, de ez van, sajnos. Egészen biztosan neked is van olyan barátod, ismerősöd, aki egyik nap még a legkedvesebb oldalát mutatja feléd, másnap viszont már hátba szúr, és csak a saját érdekeivel foglalkozik.

Halak

Egy igen befolyásolható csillagjegy, igazi hangulatember. Kettős személyiségként ismerik, soha nem lehet rajta kiigazodni. Míg az egyik fele mindig odaadó és kedves, a másik fele számító, érdekember, de akár az árulásra is képes a céljai elérése érdekében. Igencsak egoista tud lenni, a saját problémáit és érdekeit mindig mások elé helyezi. Nem csak a barátait, de a partnerét is képes elárulni. Sokan vádolják csalással és árulással.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-02-26)
Nőnek a feje felett a felhők, kedves Halak. No, ez nem feltétlenül jelent bajt, inkább csak azt, hogy bizony sok munkája van. Szívesebben lenne máshol, de most sajnos ezt nem teheti meg. Próbáljon mini szüneteket tartani és inkább haladni a dolgainak olyan részével, ami könnyebb, nem igényel nagy odafigyelést. Meglátja, hipp-hopp elrepül majd ez a nap is.

horoszkóp

Skorpió

A Skorpióról sokan úgy tartják, hogy bármilyen aljasságot képes megtenni azért, hogy céljait érvényesítse. Gondolkodás nélkül tapos el bárkit, nem érdekli az sem, ha fájdalmat okoz másnak. Igazából nem szereti egyetlen kollégáját sem a munkában, mert mindenkiben ellenséget lát, és a partnere ismerőseire is mindig féltékeny. Néha úgy tűnik, azt szeretné, ha ő lenne az egyetlen ember a Földön. Van viszont néhány igaz barátja, akikért bármit megtesz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-02-26)
Munkájában nehézségek támadhatnak, ami nem biztos, hogy probléma, annál inkább egy fejlesztés, vagy előrelépés velejárói. Pár napig valószínűleg ezzel fog elmenni az ideje, és bár nagy teher, de megéri vele törődni, mert feletteseinek nagy tervei vannak önnel. Kitartás, kedves Skorpió, egy kicsit keményebben kell most hajtani, de aztán megint jön a jól megérdemelt jutalom.

Ikrek

Nagyon sok ismerőse és barátja van, viszont egy rossz szó, és képes örökre megszüntetni a kapcsolatot bárkivel. Imád az áldozat szerepében tetszelegni, elvárja, hogy mindenki segítségére siessen, és sajnálja. Annak érdekében, hogy elérje céljait képes bárkit megsérteni, ilyenkor egyáltalán nem érdekli másnak a lelkivilága. Soha ne meséld el a legféltettebb titkodat egy Ikrek csillagjegyű személynek, mivel nagyon pletykás, és rögtön továbbadja, vagy felhasználja ellened.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod!
(2021-02-26)
Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntől kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerőse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintő és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz. ( egijoslat.hu)

NÉHÁNY SOKKAL KELLEMESEBB HOTOSZKÓP!>>>>>

horoszkóp

One thought on “Rosszhír-horoszkóp! Ebben a 3 csillagjegyben soha nem bízhatsz meg tökéletesen!

  • Drága hölgyem! Távolítsa már el a fotóalbumából ezt a szerencsétlen félszemű macskát. Szegény már így is elég romos, de ha véletlenül elsüti azt a puskát akkor örökbérletet válthat a plasztikai sebészetre. Se foga se orra se szeme nem marad szegénynek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük