13.6 C
Budapest
2020. október 27. kedd

Hírlevélbe extra

tankolas

Az Ön autója bírja, vagy tropára megy az új üzemanyagtól?

Egy kormányrendelet szerint január elsejétől, már csak E10-es lehet a 95-ös üzemanyag is. Igen ám, de nem mindegy, hogy milyen motorba töltjük az új naftát, mert nem mindegyik "szereti". Ellenőrizze! Az EU azt a célt tűzte...
Schmidt Mária

Schmidt Mária: “…mi az, hogy klíma semlegesnek kéne lenni? Ez azt jelenti, hogy betiltják...

Schmidt Mária és a köztársasági elnök újévi beszéde: Végtére is miket beszél ez a jóember? Hiszen mi egy brancsban vagyunk?! Csak nincs valami közös központi direktíva klímaügyben? Lemaradtam valamiről? Áderi szózat! "mindannyiunk személyes felelősségének" nevezte a teremtett...
Orban

Csak itt, most, csak a hírlevélben! A Sebestyén Márta, Orbán Viktor duettről

Az alábbi bejegyzést és néhány kommentet  Sebestyén Márta és Orbán Viktor szabadság napi közös produkciójáról a legnagyobb közösségi oldalon találtuk, és a magunk kommentárja nélkül adjuk közre. Íme a poszt: "Én továbbra is tisztelem Sebestyén Mártát,...
palkovics

Kálmán László nagyon is legitim kérdése

Nem Palkovics, hanem Semjén nyújtotta be az akadémiai törvény (meg mások) módosítását, Palkovics csak az "előadója" (akármit jelentsen is ez). De ugye akkor most már megengedhetné magának az Akadémia, hogy kizárja az összes genyát, aki...
kalman

Hogy úgy van!

A régi rendszerben volt az a választási csalás határát súroló tevékenység, amikor megpróbálták bemagyarázni a szavazópolgároknak, hogy X. Y.-ra nem érdemes szavazni, mert "ő már úgyis bejutott". Írja közösségi oldalán Hasonló alávalóság és demagógia az, amikor...
HVG

Czeglédy Csaba félpercese

Mottó: Így múlik el a világ dicsősége. Villáminterjú: - Orbán úr, jelent önöknek bármit is a szerződés szentsége és a sajtó szabadsága? - Semmit. - Köszönöm az interjút.
Lendvai

Csak itt, csak a hírlevélben. Költészet Napja volt, és ez jó.

Kicsit ugyan meg vagyok ijedve, mert most olvastam, hogy ezt a napot 55 éve szovjet mintára vezették be, és nem tudom, nem lesz-e ez előbb-utóbb szálka a hatalom szemében. Engem ugyan a gyanús pedigré...
https://www.facebook.com/gabor.breyer

Csak itt, csak a hírlevélben: Van amihez az ember nem fűz hozzá semmit, csak...

Csak gratulálni tudok a Magyar Narancsnak, (meg az Indexnek is), hogy a Magyar Nemzet által feldobott 13 éves, mára lezárt ügyet továbbított az olvasóinak.- írja közösségi oldalán Breyer Gábor majd így folytatja: „A Gyurcsány-kormány ideje...
orban

Csak itt, csak a hírlevélben: Orbán Viktor újabb sumák dumája

Már megszokhattuk, hogy Orbán mindenhol azt mondja, amit a hallgatósága hallani akar. Most azonban  - nem először - fény derült arra is, hogy egy valódi megrögzött hazudozó, hiszen akkor is, és olyan témában is...
asszony

„Csak a nő, nő nő, nő…”

A cikk címe -ki ne ismerné- Lehár Ferenc világhírű operettjére, a Víg özvegyre utal, abban szól így a bonviván, Daniló gróf belépője. Igen, igen nálunk magyaroknál fontos szerep jut a nőknek, de persze csak a „maguk helyén”, és ez a baj.
orbanisztan

Európa-szerte „rajonganak” az orbanisztáni modellért

Már tizenhárom európai párt csatlakozott a Fidesz Néppártból kizárását kezdeményezők közé. Nem kell ám látnoknak lenni, hogy megjósoljuk, mi is következik a magyar kormány által jegyzett fideszes választási kampányban.
kezfogas

Csak itt, csak a hírlevélben: Telepítünk, telepítgetünk, betelepítünk?

Izrael állam megalakulása pillanatában kimondta, hogy mindenkinek, aki hiteltérdemlően bizonyítja zsidó származását, állampolgárságot és életlehetőséget biztosít határai között. A döntésnek a spirituális okok mellett természetesen materiális okai is voltak, a legerősebb ezek között, hogy szükségük volt az emberekre. Mint most már egy ideje látjuk, hasonló okokból a magyar kormány is hasonló, mondom ha-son-ló útra lépett.

Csak itt, csak a hírlevélben! Ha valamit mondanom kellene, ami egyáltalán nem hiányozna, ha...

Én bizony azok között lennék, akiknek eszébe nem jutna gyászolni a Jobbikot, menjen, szűnjön meg, na de így, ez azért botrány. Mármint nem a tény, hanem a miért. A Jobbik most egy sebtiben összehívott rendkívüli kongresszuson, mint egyik lehetséges "jövőképről", a megszűnéséről tárgyal, mert sikerült Orbánnak ellehetetlenítenie.
Auguszt

Csak itt, csak a hírlevélben! Botrányok hete, vagy amit akartok

Vízkereszt hetében sem kellett nélkülöznünk a kormányzati botrányokat. Az egész úgy volt megkomponálva, mint egy jó zenemű, egyre fokozódott a hatás. A crescendo a csütörtöki kormányinfón következett be, ahol a miniszterelnök többször is szeméremtesten rúgta a demokráciát. Majd amikor azt hittük, nem lehet fokozni a fájdalmas dodekafóniát,  jött pénteken a nyugdíjak kifizetésének késleltetése, és mindez hét vége előtt, hadd rettegjen a hülye nyugger.
Anonymus

Magyarság- és emberség kutató intézet egy napon

Nem könnyű úgy irányítani egy országot, hogy közben mindenhonnan támadják az embert, pedig csak jót akar. A magyar kormánynak éppen ebből lett elege, amikor úgy döntött, 2019. január 1-én két vadonatúj intézettel is megajándékozza a népet .
Nagy Imre

Nem ők tehetnek róla, hanem mi, akik hagytuk eddig jutni a dolgokat

A hírlevelünkre feliratkozottaknak azzal köszönjük meg a bizalmukat, hogy minden számban elhelyezünk egy exkluzív anyagot, amit csak ők olvashatnak. A hírlevelet, amelyre oldalunkon tud feliratkozni, minden pénteken küldjük ki, és a hét legütősebb cikkeit tartalmazza. A tegnapi hírlevél extra anyaga olyan sikeres lett, annyi visszhangot váltott ki, hogy kivételesen nyilvánossá tesszük.
orban

Csak itt, csak a hírlevélben! Ejnye fidesznyikok, miért kell pipamocsoknak lenni?

A fideszesek úgy vélik, itt az ideje, hogy az alapvető jóérzésnek is fittyet hányjanak és elkezdjék alázni azokat az ellenzéki képviselőket, akiket a hatalom túlteljesítéstől buzgó alkalmazottai már így is - olykor szó szerint is - megtapostak.
orban

Apró győzelem, de mégis az!

Szerdán a mindenen átrontó, felháborodott parlamenti ellenzéki attakot egy ország követe figyelemmel. Köszönet érte a Párbeszédes Tordai Bence "közvetítésének". Néztük, hogy kiborult a bili és a nagy csodálkozás közben észre sem vettük, hogy a kormányerő(?) egy fontos tételből visszalépett.
orban

Csak itt, csak a hírlevélben: Szégyelljétek magatokat!

Akkora a sürgés-forgás, mintha valami gonosz manó elhitette volna a világ minden egyes vezetőjével, hogy szilveszterkor valóban vége az évnek, mindent le kell zárni és jön a tiszta lap.
Bundy

Csak, itt csak most, csak a hírlevélben! Figyelj, Haver!

Figyelj haver, tudod, az úgy van itt nálunk a diliházban, hogy mi tudjuk, hogy mi vagyunk a normálisak, nem ti ott kint.

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×