16.6 C
Budapest
2019.október.19, szombat.
Kezdőlap Hírlevélbe extra

Hírlevélbe extra

Kálmán László: Miért szégyellje magát Gerő?

Hogy úgy van!

A régi rendszerben volt az a választási csalás határát súroló tevékenység, amikor megpróbálták bemagyarázni a szavazópolgároknak, hogy X. Y.-ra nem érdemes szavazni, mert "ő már úgyis bejutott". Írja közösségi oldalán   Hasonló alávalóság és demagógia az, amikor...
HVG

Czeglédy Csaba félpercese

Mottó: Így múlik el a világ dicsősége. Villáminterjú: - Orbán úr, jelent önöknek bármit is a szerződés szentsége és a sajtó szabadsága? - Semmit. - Köszönöm az interjút.
Lendvai

Csak itt, csak a hírlevélben. Költészet Napja volt, és ez jó.

Kicsit ugyan meg vagyok ijedve, mert most olvastam, hogy ezt a napot 55 éve szovjet mintára vezették be, és nem tudom, nem lesz-e ez előbb-utóbb szálka a hatalom szemében. Engem ugyan a gyanús pedigré...
https://www.facebook.com/gabor.breyer

Csak itt, csak a hírlevélben: Van amihez az ember nem fűz hozzá semmit, csak...

Csak gratulálni tudok a Magyar Narancsnak, (meg az Indexnek is), hogy a Magyar Nemzet által feldobott 13 éves, mára lezárt ügyet továbbított az olvasóinak.- írja közösségi oldalán Breyer Gábor majd így folytatja: „A Gyurcsány-kormány ideje...
orban

Csak itt, csak a hírlevélben: Orbán Viktor újabb sumák dumája

Már megszokhattuk, hogy Orbán mindenhol azt mondja, amit a hallgatósága hallani akar. Most azonban  - nem először - fény derült arra is, hogy egy valódi megrögzött hazudozó, hiszen akkor is, és olyan témában is...
asszony

„Csak a nő, nő nő, nő…”

A cikk címe -ki ne ismerné- Lehár Ferenc világhírű operettjére, a Víg özvegyre utal, abban szól így a bonviván, Daniló gróf belépője. Igen, igen nálunk magyaroknál fontos szerep jut a nőknek, de persze csak a „maguk helyén”, és ez a baj.
orbanisztan

Európa-szerte „rajonganak” az orbanisztáni modellért

Már tizenhárom európai párt csatlakozott a Fidesz Néppártból kizárását kezdeményezők közé. Nem kell ám látnoknak lenni, hogy megjósoljuk, mi is következik a magyar kormány által jegyzett fideszes választási kampányban.
kezfogas

Csak itt, csak a hírlevélben: Telepítünk, telepítgetünk, betelepítünk?

Izrael állam megalakulása pillanatában kimondta, hogy mindenkinek, aki hiteltérdemlően bizonyítja zsidó származását, állampolgárságot és életlehetőséget biztosít határai között. A döntésnek a spirituális okok mellett természetesen materiális okai is voltak, a legerősebb ezek között, hogy szükségük volt az emberekre. Mint most már egy ideje látjuk, hasonló okokból a magyar kormány is hasonló, mondom ha-son-ló útra lépett.

Csak itt, csak a hírlevélben! Ha valamit mondanom kellene, ami egyáltalán nem hiányozna, ha...

Én bizony azok között lennék, akiknek eszébe nem jutna gyászolni a Jobbikot, menjen, szűnjön meg, na de így, ez azért botrány. Mármint nem a tény, hanem a miért. A Jobbik most egy sebtiben összehívott rendkívüli kongresszuson, mint egyik lehetséges "jövőképről", a megszűnéséről tárgyal, mert sikerült Orbánnak ellehetetlenítenie.
Auguszt

Csak itt, csak a hírlevélben! Botrányok hete, vagy amit akartok

Vízkereszt hetében sem kellett nélkülöznünk a kormányzati botrányokat. Az egész úgy volt megkomponálva, mint egy jó zenemű, egyre fokozódott a hatás. A crescendo a csütörtöki kormányinfón következett be, ahol a miniszterelnök többször is szeméremtesten rúgta a demokráciát. Majd amikor azt hittük, nem lehet fokozni a fájdalmas dodekafóniát,  jött pénteken a nyugdíjak kifizetésének késleltetése, és mindez hét vége előtt, hadd rettegjen a hülye nyugger.
Anonymus

Magyarság- és emberség kutató intézet egy napon

Nem könnyű úgy irányítani egy országot, hogy közben mindenhonnan támadják az embert, pedig csak jót akar. A magyar kormánynak éppen ebből lett elege, amikor úgy döntött, 2019. január 1-én két vadonatúj intézettel is megajándékozza a népet .
Nagy Imre

Nem ők tehetnek róla, hanem mi, akik hagytuk eddig jutni a dolgokat

A hírlevelünkre feliratkozottaknak azzal köszönjük meg a bizalmukat, hogy minden számban elhelyezünk egy exkluzív anyagot, amit csak ők olvashatnak. A hírlevelet, amelyre oldalunkon tud feliratkozni, minden pénteken küldjük ki, és a hét legütősebb cikkeit tartalmazza. A tegnapi hírlevél extra anyaga olyan sikeres lett, annyi visszhangot váltott ki, hogy kivételesen nyilvánossá tesszük.
orban

Csak itt, csak a hírlevélben! Ejnye fidesznyikok, miért kell pipamocsoknak lenni?

A fideszesek úgy vélik, itt az ideje, hogy az alapvető jóérzésnek is fittyet hányjanak és elkezdjék alázni azokat az ellenzéki képviselőket, akiket a hatalom túlteljesítéstől buzgó alkalmazottai már így is - olykor szó szerint is - megtapostak.
orban

Apró győzelem, de mégis az!

Szerdán a mindenen átrontó, felháborodott parlamenti ellenzéki attakot egy ország követe figyelemmel. Köszönet érte a Párbeszédes Tordai Bence "közvetítésének". Néztük, hogy kiborult a bili és a nagy csodálkozás közben észre sem vettük, hogy a kormányerő(?) egy fontos tételből visszalépett.
orban

Csak itt, csak a hírlevélben: Szégyelljétek magatokat!

Akkora a sürgés-forgás, mintha valami gonosz manó elhitette volna a világ minden egyes vezetőjével, hogy szilveszterkor valóban vége az évnek, mindent le kell zárni és jön a tiszta lap.
Bundy

Csak, itt csak most, csak a hírlevélben! Figyelj, Haver!

Figyelj haver, tudod, az úgy van itt nálunk a diliházban, hogy mi tudjuk, hogy mi vagyunk a normálisak, nem ti ott kint.
tarlos

Budapest szabad préda?

A főváros első polgára(?) ahol tud, már ha az nem a saját városa, segít. A legutóbbi közgyűlésen is súlyos tíz milliókat szavaztatott meg határon túli célok segítésére. Nem a segítőkészség a baj, sőt, szép gesztus lenne, ha a városában… tudják: seggünk és a gatya.
hos utca

Csak itt, csak most, csak a hírlevélben Hős utcai gyávaság

Sokan emlékszünk még micsoda sikerként élte meg a nyócker akkori polgármestere, a Fidesz mai országgyűlési frakcióvezetője, hogy kitiltotta kerületéből a tűcsere programot. Talán az volt az a pillanat, amikor megszűnt a magyar drogprevenció és ellátás megszervezésének szakmaisága is.
56

Csak itt, csak most, csak a hírlevélben! – A forradalom nem jár se...

Október 23-án történt, ami történt. Mindenki elkiabálta vélt, vagy valós igazát, aztán 24-én ment minden tovább a „maga járásán”. Nemhogy forradalom, de még igazi forrongás sem volt.
puzser

Csak itt, csak most, a hírlevélben! – Ezért nem írok Puzsérról …

A témával nem akartam nagy nyilvánosság előtt foglalkozni, annál is inkább nem, mert az üvöltő egér önreklámjához.  Nem szívesen tenném hozzá a magam tégláját is Puzsér talpazatához.