Molnár Gyula: többet nem magyarázkodok….

Molnár Gyula, aki 2002 és 2010 között Újbuda polgármestere, majd 2016 és 2018 között az MSZP elnöke volt, Újbudán indul a Demokratikus Koalíció jelöltjeként az előválasztáson. Ha az előválasztáson és 2022-ben is nyer, a DK-frakcióba tervez beülni. Molnár Gyula az ATV Híradójának kijelentette: „valóban, 2022-ben, ha és amennyiben megnyerem az előválasztást, ha és amennyiben megnyerem a nagy választást, akkor a DK frakcióba fogok ülni.”

Tovább

Márki-Zay Péter: azt látom, hogy a pártok továbbra is próbálnak kisiklani az előválasztás alól

Békés, de radikális változás kell, nincs értelme a Fidesz kétharmados törvényeihez tartani magunkat – mondta Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom kormányfő-jelöltje a Nészavában. A nagyinterjút  Kósa András, és  Zoltai Ákos készítette. 

Tovább

Fegyvert rántott az ellen-gyurcsányista Dobrev Klára egri gyűlésén – egyre durvul a kampány

Hihetetlen, de igaz, fegyvert rántott egy ellentüntető Dobrev Klára egri gyűlésén. Úgy látszik, a kormánypárt egyes megszállott támogatóinak már bármi, akár a legapróbb sérelem is elég a gátak átszakadásához. Mi lesz még itt az következő tíz hónapban ami nagyjából elválaszt minket a voksolástól?

Tovább

Ekkora a cidri? Megkörnyékezték a Harry Potter-szinkronparódia készítőjét, Radics Pétert, mint választást befolyásoló tényezőt!

Mikor esik már le a regnáló talpasainak, hogy azzal, ha elhallgattatják a velük egyet nem értőket, attól még nem lesznek népszerűbbek? Csütörtöki bukta: valaki megpróbálta megvásárolni Radics Peti hallgatását. Aki eddig nem hallott róla, most minden bizonnyal rákeres….

Tovább

Még mindig Gyurcsány a hibás mindenért – miután sikerült magát az ördögöt megfesteni, vele hoznak összefüggésbe minden politikai ellenfelet

Jót tenne a baloldalnak, ha visszavonulna Gyurcsány, aki tökéletes céltáblaként kínálja magát a Fidesznek. A személyére épített kormányzati kampány viszont csak a saját tábor tüzelésére jó, a hvg360º cikkének ezzel a megállapításával  nagyon sokan vitáznának.

Tovább

Kampányhomlokzat – Fürjes Balázs és kampánycsapata begyújtotta a közpénz-rakétákat

Megkezdődik a János Kórház és Szakrendelő Kútvölgyi Tömb homlokzatának felújítása. Esélyes, hogy ezzel a régen szükséges, de mindig elhalasztott munkával akarja letenni névjegyét a budai választóknak Fürjes Balázs kormánybiztos, aki éppen a napokban jelenttette be, hogy Fidesz színekben (mi másban) indul a jövőévi parlamenti választáson.

Tovább

Új fiú a grundon: Pálinkás József is beszállt az előválasztásba

Pálinkás József  2020 őszén létrejött Új világ Néppárt nevű formációja, magát a jobbközéptől balközépig nyitott, pragmatikus polgári pártként határozza meg. Egy felmérés szerint a párt tagságának java vagy a Jobbikhoz, vagy a Momentumhoz húz.

Tovább

Apa, kezdődik! A “Le az adók 75%-ával Párt” is indul az előválasztáson

Aki nem tudta, hogy eddig mi hiányzott neki a magyar politikai palettáról, azt érdekelheti, hogy nem csak létezik, de miniszterelnök-jelölt jelölttel is előállt a Le az adók 75%-ával Párt. Nem kevesebbet kínálnak követőiknek, mint amit oly találóan a nevük is elárul. Közleményükből némileg több információval gazdagodhat, aki beleolvas.

Tovább

Karácsony Gergely: üzentek a kormány legfelsőbb köreiből, mondjam meg, mit kérek azért, hogy ne induljak

Körülbelül egy hónapja, amikor éppen küzdöttünk a Szabolcs utcai hajléktalan kórházért, azért, hogy a legkiszolgáltatottabbaknak ne kelljen utcára menniük, üzenetet kaptam: mit kérek azért, hogy ne induljak el? – árulta el Karácsony Gergely közösségi oldalán.

Tovább