Tiba közszolga “örömteli hangulatba” került attól, hogy Magyarországon pár kiló krumpli-hagyma kombó méltó ünnepi ajándéknak számít!

Indul a kormány-kampány szempontjából tökéletesen időzített karácsonyi időszak, ilyenkor szokták a helyi halljakendek végig járni választókörzetük rászorulóit és fényképezőgépek kereszttüzében kiszúrni a szemüket krumplivak, hagymával, tojással, almával, lombgyűjtő zsákkal – kinek mi jut eszébe, vagy van “tuti beszerzési forrása”- jelezve: rá számíthatnak, ha nagy a szükség. Ne feledjük: 2021 -et írunk, az Európai Unió tagja vagyunk!

Tovább

Gattyán György rárúgta az ajtót Orbánra és Márki-Zayra -új fiú a ringben

Mozgalmából pártot alapítana és indulna a 2022-es országgyűlési választásokon Gattyán György. Az egyik leggazdagabb magyar szerint jók az esélyeik, hiszen az emberek változást akarnak, a múltat pedig végre maguk mögött tudnák.

Tovább

“Ők csinálták, és most a baloldalra kenik”- Szilvásy György, Gyurcsány volt titokminisztere, pert fontolgat az Elk*rtuk alkotói ellen

Nem csitulnak a kedélyek a  Fidesz propagandafilmje körül, amelyet Kálomista Gábor a párt ideológiája mellett elkötelezett producer gründolt. A film amely magában hordozta egy akár izgalmas politikai krimi lehetőségét is, meglehetősen félrement, mer félre akarták vonni.  Leutóbb a “mű” egyik kipécézett szereplője Szilvásy György, akkori titokminiszter háborodott fel a film által sulykot hazugságok miatt.

Tovább

Vajtó Lajos: a politika színpadára lép a Szociáldemokrata Unió, a baloldal hiteles képviselője – “…a sikerrel kecsegtető alkalmas alternatíva!”

“Tudjuk jól, hogy ez nem sétagalopp, nem diadalittas menet, tudjuk jól, hogy jobbról is, balról is komoly érdekeket sérthetünk, tudjuk jól, hogy karaktergyilkosságtól kezdve mindenre fel kell készülni, de a szociáldemokrácia legnagyobb képviselője, Kéthly Anna szavaival élve: “aki fél, az menjen cukrászkisasszonynak” – mondta Vajtó Lajos október 23-án a Szociáldemokrata Unió megalakulása bejelentésekor Budapestem, a Szent István park előtt.

Tovább

Giró-Szász elárulta, miért nem áll ki vitázni Orbán – Persze, hogy Gyurcsány a hibás, de nem úgy, ahogy gondolná……

Orbán volt főtanácsadója szerint egyetlen reménye van az ellenzéknek: „Nagyon kicsi az esély arra, hogy az ellenzék kormányváltást ér el a jövő tavaszi választáson” – mondta Giró-Szász András, korábbi kormányszóvivő.

Tovább

Elfogtak egy levelet! A 800 fős Nyírkércsen a polgi szervezi az “önkéntes” békemenetelőket! – Dübörög a szervilitás!

Alakul a számolni való tömeg Rákay Philipnek! Bár a Fidesz nincs tisztában az “önkéntes” szó jelentésével, vagy at is lehet hogy a NER-magyar szótárt nem néztem át tüzetesen, de úgy rémlik, hogy a delikvensnek magának kell úgy éreznie, hogy “menni kell” békemenetelni, nem a helyi elöljáró dolga felébreszteni a vágyat.

Tovább

Figyelem! Október 23-án az Andrássy út egyik végén Orbán Viktor, a másikon Márki-Zay Péter és Dobrev Klára hívei gyülekeznek

A Népszava megtudta a szombati közös ellenzéki demonstráció helyszínét és időpontját: azt írták, délután 4 órától az Andrássy út és a Dózsa György út sarkán, vagyis a Hősök terénél tartanak nagygyűlést az összefogás pártjai. Az eseményen felszólal Márki-Zay Péter közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt, valamint korábbi ellenfele, a DK-s Dobrev Klára is.

Tovább

Mintha mi sem történt volna, robog tovább a Márki-Zaytalanított “köztévé”

Adtak is meg nem is, ott is voltak meg nem is.  Az állami televízió tovább fumigálja az ellenzéki előválasztást és annak nyertesét A köztévé nem kereste Márki-Zay Pétert és a róla forgatott anyagokat se adták le. Stábjuk ott volt a miniszterelnök-jelölt eredményváróján, de az ott készített anyagokat nem mutatták be a győzelméről szóló híradásban.

Tovább

Előválasztás 2.0 – Ez a módja Áder utódjának kiszemelésére?

Az ellenzéki előválasztás nem várt sikert aratott, így Magyar György, a Civil Választási Bizottság (CVB) elnöke új ötlettel állt elő. Az ellenzéki pártok bevárása nélkül, minél előbb elkezdenék a civil köztársasági elnöki előválasztás előkészületeit, így segítenék Áder János utódjának megtalálását – mondta az az Inforádiónak. 

Tovább

Érdekli az előválasztás eredménye percről percre? Itt követheti az eseményeket!

Szombaton rekordrészvétellel zárult le az ellenzéki előválasztás második fordulója, így összesen 662 016 szavaztak arra, hogy Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter legyen az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje. Az első fordulóhoz képest összesen 219 991 új szavazó vett részt a második körben. A szavazatokat folyamatosan számolják és nemsokára néhány megyei és fővárosi adatot nyilvánosságra is hoznak.

Tovább