Még hogy a gyerek szent és sérthetetlen és a család az első! Rubovszky Csillának úgy tűnik elkerülte a figyelmét a Fidesz-lózung, hiszen különben hogy jutott volna eszébe fánkosnéninek maszkírozva nyalánkságot osztogatni épp kampányidőszakban?

Na ezen jó páran  behánytak

De ha nem ismeri a gyerekek jogait, vagy csak nem tartja tiszteletben azokat, akkor mit keres a politika közelében? Ezzel a húzással feltehetően pártja szimpatizánsainál is kiverte a biztosítékot.

“A Belvárosi Családi Pikniken Tutu bohóc műsorát egy meglepetés szakította meg, az 5. kerületi alpolgármester asszony ingyen fánkot osztott a gyerekeknek. (Lehet tippelni melyik fánkozóból.”

-írta közösségi oldalára egy felháborodott szülő és képeket is mellékelt:

1 hozzászólás

  1. Ha EZ a rubovszky a volt kdnp-s Rubovszky lanya – kb. eletkorban lehetseges – , aki a kikapcsoltnak hitt mikrofon mellett eleg erdekes velemenyt mondott a kepviselotarsanak, szoval ha annak a szentfazeknak a lanya, es IGY nez ki, akkor hozza kepest a Ciccolina egy szemermetes szuz! Es egyszer es mindenkorra MINDENKI szokjon le a gyerekekkel valo manipulalasrol, biodiszletkent valo hasznalatukrol! Foleg, ha csak ilyen modon tudja magara felhivni a figyelmet, hogy egy megszervezett – talan ellenzekiek altal szervezett – musorba belerondit, mint egy grincs …Hulye kurva, a “cukros neni” jelzo pont illik ra….:(

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét