Sorting by

×

Varga Zoltán: rutinos önsorsrontó vagyok, de ezt még én sem láttam jönni!

Azon most ne rugózzunk, hogy a Kedves Vezető szerint a pozitív teszt a jó. Kollégák bármelyik csendes műintézet foglalkoztatójában különösen gyógyszerosztás előtt, rutinosan hasonló logika és határozottság mellett vágnák rá a kérdésre az adekvát választ: a pozitív nem negatív.

Oszt?

Mindenkinek joga hülyé…szóval agyilag zokninak…lenni. És kérném az ég szerelmére, hogy most az egyszer ne hörögjön már a békemenetre gyúró kedves rajongó! Nem én stigmatizálok, Simicska művész úr mondotta, még a kegyvesztése előtti NAV-elnök korában ezt a mára már történelmivé vált mondatot a kis szájával somolyogva.

És igaza volt

A jelenlegi utód, a végtelenül szimpatikus, és méginkább intelligens Lőrinc, akinek, amire valamelyest feleszmélt – mondom valamelyest, mert amúgy számomra totál olyan, mintha éber kómában múlatná a drága idejét.

Írás-olvasás-beszéd: nuku. – annyi, de annyi pénze lett, ahány nullát még életében nem rajzolt a kifestőjébe, nos, a mangalicaszerelő, szexguru és életmódtanácsadó naccs’úr, az nem csak él, de maximálisan vissza is él ezzel a kormánypárti jogával. –

Ha neki lehet, akkor az államilag „ócsósított” csirkefarhát-rendszer életrehívójának, nemzetünk lobogó fáklyájának miért is ne lehetne. Akár disznót is vágnia. Valami nagyon gáz módon sutykón viselkednie. Fogópálesz, pálesz körömből, pálesz csak úgy. Lényeg, hogy lehet megint vedelni, hadd lássuk mimagyarok milyen jópofa gyerek is a Kedves Vezető.

 

Csak van egy rossz hírem tisztelt királyi stábnak,

a Kedves Vezetőnek, és mindenkinek, aki most elégedetten csettint, micsoda snájdig legény is daliás vezénylő tábornokunk, milyen jól áll neki a „gumicsimma”, és a sutyerák vigyorgás az x-dik stampó után.

Hát nem áll jól. Akkor sem, ha ezerszer is eljátszák a nagyszerű piros volt a paradicsom nótát, és a Kedves Vezető, kinek arcán mély nyomokat hagyott az idő, meg persze a győztes pálinkaszabadságharc.

És hiába kapott teniszkönyököt a felesek emelgetésétől, meg nézett okosan (bruhaha!) a kamerába, hogy ott perpillanat még pont nem vágott disznót, ettől pont az maradt aki volt a szerencsétlenje.

Annyira, hogy a koppalkoholista, de amúgy jóindulatú Pityu haverom riadtan szaladt át, hogy szerinte

brüsszeli békaemberek hekkelhették meg a hőn szeretett Kedves Vezetője oldalát, mert valami idióta statiszta, aki majdcsak olyan mint szíve választottja, disznókat gyilkol, billeg életveszélyes késsel a kezében, iszik, meg bambán vigyorog.

Szerinte ez nagyon gáz,

lehet nemcsak Brüsszel, de Soros és Gyurcsány is benne van az aljas összeesküvésben, amivel teljesen hülyére veszik az országot, de még a disznót is. És ráadásul a K. Vezetőt is mekkora ripacsnak állítják be. Közbevetőleg jegyzem meg, azóta él-hal a csókáért, mióta társra lelt benne a pálinkaszabadságharcban. Szerinte ő már hamarabb kezdte, de a Kedves Vezető tehetségesebb ebben, és ma már közösen harcolnak, hogy a pálinka kerüljön az alapvető élelmiszerek közé.
Szerinte van esélyük. Neki és a Kedves Vezetőnek, meg az Anonim Alkoholistáknak. Mondom, hogy elitta az eszét!

Na, mindegy, hát itt tartunk. Pityut nem lehet meggyőzni, hogy a romos statiszta nem is statiszta, hanem maga a rögvalóság.

Nagy lehet a nemzet bűne, hogy ilyen vezetőt dobott nekünk a gép

Ül a súlyos milliárdokért rekvirált várában, már a fülén folyik ki a fülemüle-pástétom, meg a libamáj, a gyerekeknek meg bankot hoz a családi jézuska, lassan kész a családi uradalom is amit még Putyin is irigyel, pedig ő aztán tud élni, hogy az ég rogyna arra is, szóval a karmelitában a sokadik pálesz elfogyasztása közben nagy kegyesen befagyasztja a nemzeti kedvenc csirkefarhát árát: nesztek, egyetek, nektek ennyi jut. Ő meg megy disznót gyilkolni. Ez kell a magyarnak. Pityu szerint ez prosztóság. Szerintem is. Végre valami amiben egyetértünk.

És tekerik a verklit, szól a piros volt a paradicsom kezdetű kampánynóta, a csirkefarháton tartott nép pillog nagyokat, miközben a Kedves Vezető disznóval fotózkodik, támolyog és beszél ostobaságokat arcára fagyott vigyorral.

Hinnye a mindenit, rutinos önsorsrontó vagyok, de ezt még én sem láttam jönni!

Kapcsolódó

 

Varga Zoltán: hinnye a mindenit, rutinos önsorsrontó vagyok, de ezt még én sem láttam jönni!

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.