Sorting by

×

Pártállástól függetlenül lehet utánozni! – Független képviselő nyilvánossá tette saját- és családtagjai vagyonnyilatkozatát

A parlamenti képviselőknek 2021-ben is január 31-ig kell leadniuk saját és a vele közös háztartásban élő házas- vagy élettársának, gyermekeinek a nyilatkozatukat az előző évi vagyontárgyaikról, jövedelmükről, tartozásukról és juttatásaikról. A parlament honlapján csak a képviselők vagyonnyilatkozata nyilvános.

Itt a lehetőség és a példa….

“A mai napon elébe megyek a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségnek, és már most megnézhetik az enyémen kívül a feleségem és a fiam 2020 évi vagyonnyilatkozatát is.

Kérem, szóljanak képviselőjüknek, hogy tegyék meg ők is.”

-írta közösségi oldalán Székely Sándor független országgyűlési képviselő, majd hozzátette:

“Mi ellenzéki politikusok sokszor beszélünk átláthatóságról, tisztességes politizálásról, következetességről. De a gyakorlatban kevés eset van, hogy nem csak beszélhetünk róla, hanem cselekedhetünk is. A vagyonnyilatkozatok leadása egy ilyen helyzet.”

Nincs rejtegetnivalónk….

Képviselő vagyonnyilatkozata 2020

Családtag vagyonnyilatkozata 2020

Családtag vagyonnyilatkozata 2020

Kíváncsi vagyok hány Fideszes fogja követni a példát? Biztosan nem sokan, hiszen akkor lebuknának. Ám, ha kemény fiúk lennének és gerincesek, akkor megtennék önszántukból is.

Forrás

horoszkóp

átver

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.