Pártállástól függetlenül lehet utánozni! – Független képviselő nyilvánossá tette saját- és családtagjai vagyonnyilatkozatát

A parlamenti képviselőknek 2021-ben is január 31-ig kell leadniuk saját és a vele közös háztartásban élő házas- vagy élettársának, gyermekeinek a nyilatkozatukat az előző évi vagyontárgyaikról, jövedelmükről, tartozásukról és juttatásaikról. A parlament honlapján csak a képviselők vagyonnyilatkozata nyilvános.

Itt a lehetőség és a példa….

“A mai napon elébe megyek a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségnek, és már most megnézhetik az enyémen kívül a feleségem és a fiam 2020 évi vagyonnyilatkozatát is.

Kérem, szóljanak képviselőjüknek, hogy tegyék meg ők is.”

-írta közösségi oldalán Székely Sándor független országgyűlési képviselő, majd hozzátette:

“Mi ellenzéki politikusok sokszor beszélünk átláthatóságról, tisztességes politizálásról, következetességről. De a gyakorlatban kevés eset van, hogy nem csak beszélhetünk róla, hanem cselekedhetünk is. A vagyonnyilatkozatok leadása egy ilyen helyzet.”

Nincs rejtegetnivalónk….

Képviselő vagyonnyilatkozata 2020

Családtag vagyonnyilatkozata 2020

Családtag vagyonnyilatkozata 2020

Kíváncsi vagyok hány Fideszes fogja követni a példát? Biztosan nem sokan, hiszen akkor lebuknának. Ám, ha kemény fiúk lennének és gerincesek, akkor megtennék önszántukból is.

Forrás

horoszkóp

2 hozzászólás

 • Avatar
  2021.01.27 - 11:19
  Közvetlen hivatkozás

  Ugyanmá’! A kormánypártiak vagyonnyilatozata?!
  Azon lehetne röhögni napokig, ha nem lenne siralmas, hogy mit meg nem engednek maguknak. Mi is tudjuk, ők is tudják, hogy hazugság, de ők egyenlőbbek az egyenlőeknél is,
  és megtehetik. Többek közt ezért is várjuk nagyon ’22-t, hogy ez is változzon

  Válasz
 • Avatar
  2021.01.27 - 11:25
  Közvetlen hivatkozás

  Hol elt eddig ez a csipkejozsika ujsagiro ur? Gyurcsany Ferenc evek ota nyilvanos vagyonnyilatkozatot tesz, O is es a csaladtagjai is! Mi van ebben akkora bo’ni? Ez lenne a normalis! Az, hogy a kormanypartiak ebben IS nevetsegesen es pofatlanul hazudnak, az egy dolog! Tessek kotelezove tenni, de ne am ugy, hogy csak leirok valamit, amit kedvem tartja, hanem a buntetojogi felelossegem tudataban! Tehat MINDENT !

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük