Saját lábon forgó palota – az Orbán-uradalom titka!

A hatvanpusztai főhercegi majorság – sokmilliárdos beruházást követően – a nyáron elnyeri végső formáját. „Augusztusra itt minden csillogni-villogni fog, készen arra, hogy a majorság belső terei is új életre keljenek az Orbán család elképzelései szerint – és úgy hírlik, rendkívül részletgazdag elvárásokat fogalmaztak meg a kivitelezőnek. Az állítólagos határidőről már hónapokkal ezelőtt értesült a HVG.

Azt pletykálták ugyanis a kormányfő rokonságára rálátó szomszédok Felcsúton,

hogy a hatvanpusztai beruházó elvárja:

a belsőépítészeti munkákat leszámítva legyen minden kész, mielőtt beköszöntene az ősz. Egészen pontosan: a választási kampány. A terület ugyanis közvetlenül az Orbán család kezén van, a beruházást firtató kérdések esetén nehezen lehet „üzleti ügyekre” vagy „nemzeti tőkésekre” hivatkozni.

Kész válaszok helyett abban bíznak Orbánék, hogy a szavazásig majd csak elülnek a milliárdos építkezés által keltett hullámok.

Orbán Viktor azt reméli, a szerény körülmények közt élő miniszterelnök imázsával 2022-ben választást tud nyerni. „

A szélesebb nyilvánosság 2016-ban csodálkozott rá a területre

Ekkor derült ki, hogy ide van bejelentve az a Nárcisz kutya, akivel a Facebook-rajongók kedvéért pózolt akkoriban Orbán Viktor.

A harmadik totális Fidesz-győzelmet követően jött el a pillanat, amire láthatóan az Orbán család várt

Volt négy év és a kőbányák osztalékából feltöltött kasszaából futotta a teljes terület megújítására. Az egyik első lépés az volt, hogy Orbán Győző közvetlenül nevére vette a birtokot, majd megkezdődött a szerénynek nem igazán mondható „királyi székhely” felújítása, átépítése.

fotó: facebook

Ha olcsó alapanyagokból dolgoznak, akkor is 3-4 milliárd forint költsége lehet az épületeknek, ehhez jön még a belső úthálózat, a földmunkák és a parkosítás. Orbán Győző, a terület közvetlen tulajdonosa 2010 óta 10 milliárd forintot vett ki osztalékként a cégeiből. Ha az adózás utáni nyereségét semmi másra nem költötte, akkor lehet annyi pénze, hogy a hatvanpusztai birtokot, Orbán Viktor majdani örökségét felépítse. Igaz, a kormányfő apja 2019-ben a Csányi családtól megvásárolta a közeli golfklub területét, az egykori főhercegi birtok másik mintagazdaságát is.”

(Forrás: hvg.hu; Teljes írás igazi ékuriózumokkal a portál fizetős oldalán olvasható. Megéri elolvasni. Ne mulasszák el. A szemlénk csak kis részét emeli ki az érdekes dokumentum-riportnak.)

 

hatvanpuszta

2 thoughts on “Saját lábon forgó palota – az Orbán-uradalom titka!

  • Sajátlábon forgó palota? Ez nagyjából annyira sajátláb, mint ahogy orbán sajátlábra állította a gyerekeit. Megtámogattuk orbán kastélyának saját kacsalábát, és orbán gyerekeinek a sajátlábát is. De nézzük pozitívan:- lehetne akár tíz purgyéja is. (bár abba már beledöglene az ország)

  • Remélem a birtokán egy fán fog lógni,,,,,,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük