Sajtótájékoztató Mészáros jachtjáról – álhír rovatunk naprakész….

Ma kormányzati sajtótájékoztatót tartottak a legfontosabb közéleti kérdésekről. Az esemény színhelye Mészáros Lőrinc Adriai-tengeren úszó jachtja volt. Sajnálatos módon a túlsúlyban levő, liberálbolsevik sajtó – önhibájából-  nem tudott a kivételes eseményen se  részt venni, mert képviselői képtelenek voltak elúszni a parttól csak tíz kilométerre horgonyzó járműhöz a meghirdetés utáni öt perc alatt.

Szijjártó Kakadú Péter külügyminiszter

ezért az elején rámutatott a baloldal életképtelenségére, egyben üdvözölte a hajón már három napja napozó Bayer Zsoltot, és dicsérte annak nemzeti, fizikai felkészültségét, amely lehetővé tette a rendezvényen  a tőle megszokott magyaros helytállását.

Hernádi Zsolt MOL vezér kiadatásával kapcsolatban

Szijjártó közölte, hogy a Strasbourgi Bíróság döntése szerint nem kell őt kiadni a horvátoknak az INA olajtársaság vesztegetési ügyével kapcsolatban. Hanem a horvátok kérjenek újra kiadatást. Erről a Fidesz elnöksége fog soron kívül határozni. A döntésről 3 napon belül tájékoztatják majd a Fővárosi Bíróság illetékes tanácsát.

Az egyetemi gender szakok megszüntetéséről szólva

rámutatott, hogy teljesen félreértik a kormány álláspontját, ami a gyurcsányista, rohadtszemét, balos sajtónak köszönhető. Ők semmilyen tudományt nem tiltanak be. Csak a költségvetésben nem adnak pénzt az oktatók bérére,a hallgatók tanítására.

Tudományosan is tévesenek tartja ezeket a nézeteket a kormányzat. A valóság, és az igazság terjesztése érdekében köznevelési célzattal oktatófilmet készítenek majd a genderisták bemutatásáról a közönség számára. A nemzeti jelleg biztosítása érdekében a főszerepet Semjén Szakállas Zsolt miniszterelnökhelyettes fogja játsznai 12 év alatti gyerekek közreműködésével. Akiket migráncsoktól bérelünk majd a nemes cél érdekében…

A hajó egy szerencsé véletlen folytán az utolsó pillanatban felkapaszkodott  Városi Kurir tudósító azon felvetésére, hogy az alkotmány biztosítja a tudományos kutatás szabadságát, elmondta, hogy ezzel a céllal a kormány teljesen egyetért. Ezért azt lehet kutatni, amivel a kormány egyetért.

Orosz tudósok….

Rámutatott, hogy orosz tudósok bevonásával végzett kutatás szerint már a gender tudomány elnevezése is téves. Ez valójában ősmagyar tudomány, amit mi fejlesztettünk tökélyre. Eredeti helyes elnevezése “Tender” kutatás és fejlesztés. Az felkészületlen ellenzék soha nem is értett hozzá. Ezért új tanszéket hoznak létre az ELTE-n,aminek vezetője Mészáros Lőrinc lesz, hiszen ő ért legjobban a tenderekhez. Ezt bizonyítja rohamos gazdasági fejlődése, amit a kormányzat igaz messziről, de elismeréssel nyugtáz.

 A sajtótájékoztatót Bayer Zsolt zárta, azzal,

hogy már megint a jó, kurva anyját az ellenzéki, zsidócigány, Gyurcsány-szopó, libsi sajtónak, aki a nemzeti felemelkedés útjába akar állni! Szerinte itt a jachton is jól látható a verőfényben, hogy milyen messzire juthat az ember, ha kellő magyarságtudattal műveli a tender tudományt. Ezért az Echo televízióban keresett pénzéből, saját zsebből ösztöndíjat alapít majd antisoros jelleggel a tenderizmus fejlesztésére. A pályázatokon a nemzeti jelleg megtartása, valamint a vidékfejlesztés érdekében kizárólag felcsúti születésű, Mészáros nevű fiatalok indulhatnak, mert nekik a vérükben van a tudományos magyarságeszme.

Magyar kereskedőház nyílik a Holdon

Tíz évig nem rendezhet Pécs városa holdfogyatkozást…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük