Sallai Róbert Benedek kitálal – Szél asszonyság mégsem makulátlan?

Az LMP-nek úgy tűnik, annyi! Azon kívül, hogy a szavazói messze nem tolerálták olyan jól, hogy keresztbe feküdtek a demokratikus oldal egységének, a vezérkar is pikkel egymásra.

Szél Bernadett ruhatára

Sallai R. Benedek, akiről a héten felröppent a hír, hogy lepofozta párttársát, Hadházy Lászlót, vasárnap besokallt és közösségi oldalán kitálalt a párton belüli viszonyokról.

Egy ideig küldözgetem a „nem is bántottam“ válaszüzeneteket, majd abbahagyom, mert tök mindegy, mi történt, mindenki feje kialakít egy valóságot, amitől eltéríteni nem lehet. Le is teszek róla. Van, akinek a fejében agresszor leszek, van, akinek a fejében szélmalom döntő, van, akinek a fejében nagybirtokos, van, akinek a fejében karakán srác, aki csak úgy osztogatja pofonokat…. Ez az ő fejükben történik, nincs hozzá közöm. Az igazság: mellékes mindenkinek.

Szél Bernadettről is érdekes információkat tudtunk meg:

Hadházy a fegyelmi eljárása elől egy megjátszott színdarabba menekült, én meg ostoba módon segítettem neki. Dettin, akitől „lehet más a politika“ elvén pár alkalommal számon kértem a közpénzből létrehozott ruhatárát, a százezres fodrászszámlákat, a 20 milliós őt ünneplő nagygyűlést – és sorolhatnám, most már profi politikusként reagál: él a lehetőséggel, hogy távozzak azonnal a közéletből, mert kezdtek kínosak lenni számára is a kérdések, amiket most véletlenül nem Hadházy kérdez, mert ő is megválogatja, hol lásson visszaéléseket. Mikor barátja, Ungár Peti szexuális zaklatási ügye kirobbant tavaly, akkor az „össze kell zárnunk, ne engedjük a támadást“ politikája volt napirenden, most persze más a menüett.

A jövőjét így látja:

Mókás hely ez a politikai közélet, négy év aktív képviselőség után, békével a szívemben térek haza, belátva: nem az énfajtámnak való ez. A túzokok nem hazudnak, a puszta nem képmutató, a rétek nem álszentek. A Berettyó lassú folyással folyik, a barna rétihéják lebegnek a mező felett, a réti fülesbaglyok lidércként imbolyognak, és innen, ahonnan most e sorokat írom, messze van Hadházy, Orbán, Gyurcsány, a főváros, és csak a remény van, négy gyermek apjaként: hogy lehet más a politika.

Sallai: Nem vertem meg Hadházy Ákost. Aki ezt állítja, az hazug

Sallai Róbert Benedek és Hadházy ölre mentek! – A helyzet fokozódik

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük