Sallai Róbert Benedek és Hadházy ölre mentek! – A helyzet fokozódik

Ahogy durvult a kampány, úgy nyomja rá bélyegét a hétköznapokra is a palackból kiengedett negatív energia. Információink szerint Sallai Róbert Benedek, leköszönő LMP-s országgyűlési képviselő szombaton egy visszalépett képviselő etikai bizottsági meghallgatásán megpróbálta megütni az LMP országgyűlési képviselőjét és társelnökét, Hadházy Ákost, majd elviharzott a helyszínről.

Mi is történt?

Hogy pontosan mi történt, nem tudni, a különböző portálok mást és mást vélnek tudni:

hvg.hu úgy értesült, Sallai fellökte a széken ülő Hadházyt, aki rövid időre eszméletét vesztette, és agyrázkódást szenvedett.

Az Origo, kormánypárti propagandaoldal úgy kommentált,

hogy Hadházyt kiütötték.

Az Indexnek több szemtanú is megerősítette,

hogy párt egy mai tárgyalásán összeverekedett az LMP két politikusa Sallai Róbert Benedek, az országos elnökség titkára, és Hadházy Ákos társelnök, aki kérdésünkre azt mondta, hogy éppen ő beszélt, amikor Sallai hirtelen nekirontott és meg akarta ütni. Többen lefogták, de még így is sikerült a székével együtt fellöknie Hadházyt.

a Fidesz évek óta csepegteti, újabban dézsából önti a gyűlölet mérgét a közéletbe, ha ezt sikerül semlegesíteni, legyőzhetőek, de ha nem, akkor végleg ők győztek.

Hadházy ugyan erről nem beszélt, de több szemtanú is azt nyilatkozta, hogy Hadházy az eset után eszméletét vesztette pár percre.

A Mércének a párt egyik jelenlévő politikusa szintén megerősítette az incidenst.

Az ügyről bővebben nyilatkozni nem szeretett volna, a sajtóosztályhoz irányított, de annyit még elárult, Sallai ütötte meg Hadházyt, aki ezt nem viszonozta. Az LMP épp Kassai Dániel képviselőjelöltjük fegyelmi tárgyalását tartotta, Kassai egyoldalú visszalépése miatt Kunhalmi Ágnes javára Budapest 18. sz. választókerületében. A fegyelmi eljárás végén Kassait visszalépése miatt akár ki is zárhatják a pártból. Az incidens ezen a tárgyaláson történt, emiatt döntés nem is született Kassai ügyében.

A jelek szerint ide vezetett az Orbán-féle erőszak-legitimáció! Brávó!!!!!!!!!!

Térey János: Orbán gyűlöletpropagandája átcsapott önmaga paródiájába

Fesztbaum Béla: a megbélyegzés, a gyűlölet ott marad velünk, beleég a mindennapjainkba

József Attilával a gyűlöletkeltő hazaárulók ellen – így is lehet, így kell!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük