Sallai Róbert Benedek – aki elfelejtette volna, Ő volt az LMP országos elnökségi titkára – néhány hónap után újra hallatta a hangját, más lehetősége nem lévén, közösségi oldalán. Versenyfetrengők címmel írta ki magából, ami benne volt. Nekiment Szélnek, Hadházynak, amúgy “pártalapon”, de nem hagyta ki Varju Lászlót és Márki-Zay Pétert sem.

Tele volt a puttonya rendesen …..

Megítélése szerint a teljes közéleti paletta nem ér egy fillért sem és a poszt végére odáig fajul, hogy  „csak egy jó forradalomban” tud bízni,

„ami elsöpri a teljes politikai elitet oda, ahová való, és lehet, hogy a fideszes elitnek börtönben a helye többségében, de hogy az ellenzéki „elitnek“ meg a közügyektől, közélettől távol.”

De vegyük sorba…..

Amíg több tízezren tüntettek a kormány politikája ellen a hóesésben, addig hősünk kiírta magából, ami a bögyét nyomta. Elsőként Varju Lászlónak rontott neki, aki azért érdemelhette ki nála az első helyet, mert a betűvetés-kényszerével egy időben került elő az MTVA videója a székházban történtek egy részéről, amin a DK képviselőjét 4 biztonsági őr rángatja, néha ráül, szóval nincs irigylésre méltó helyzetben.

Exkluzív: Varju László az MTVA által is rögzített megrugdalásáról…..

„A 444 úgy tálalta, mintha roppant atrocitások érték volna ezt a képviselőt, miközben számomra megmosolyogtató nyugalommal és udvariassággal kezelték a helyzetet. Megnézhette volna magát egy túrkevei motorostalálkozón, ha a rendezők kikísérik… Garantáltan nem így sétál el kamerázgatva a telefonjával.”

Ezután az empátiától csöpögő megjegyzés után rárepült volt párttársaira:

„Ultragáz“ kifejezés finoman fejezi ki azt a lesújtó, hihetetlenül kínos, roppant módon szégyenletes viselkedést, ahogy ezek a képviselők viselkedtek az adott helyzetben. Nyilván, nevetséges a hatalom hozzáállása is, kit érdekelt volna, ha ez a balfék banda beolvas öt pontot a köztévében, és nyilván kínos az is, ahogy a hatalom természete megmutatkozik.

De nekem, volt ellenzéki képviselőnek, így majd’ egy hónappal később mégis sokkal kínosabb az ellenzéki képviselők viselkedése. Nulla méltóság, nulla tisztesség, hulla helyzetkezelési-képesség, csak a balhé keresése, csak a szereplésvágy és a versenyfetrengés, amit Varjú és Hadházy művel. Kínos. Mert nekik mindent lehet. Ők országgyűlési képviselők, ezért ők bemehetnek oda, ahová nem lehet. Nekik mindent szabad. Hozzájuk nem lehet érni. Nekik mentelmi joguk van, ők csinálhatnak bármit.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét