Satufék, Te nagyon hülye?

Egyszerűen szólva nagy az isten állatkertje. Mi sem bizonyítja jobban a mondás igazát, mint az Erzsébet hídon történt, egyáltalán nem hétköznapi baleset, ahol egy BMW-s nem bírt magával.

Vezess óvatosan mert jön a…

Kedden délután a BKV egyik baleseti helyszínelő tett bejelentést, hogy a 110-es autóbusz az Erzsébet hídon, Buda felé egy személyautóval összeütközött, mert az a busz elé vágott ám,  az autó sofőrje a helyszínt elhagyta.

A rendőrök szemlét tartottak és meghallgatták a buszvezetőt is, aki elmondta, hogy egy sávváltást követően a személyautó a buszt megelőzte, majd előtte kétszer is hirtelen lefékezett, de a második alkalommal az ütközést már nem tudta elkerülni, így az autónak ütközött. A balesetet követően mindketten megálltak, szóváltás is kialakult köztük, majd a férfi az autóval személyi adatainak megadása nélkül elhajtott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlekedési rendőrei a balesetet okozó férfit azonosították és lakcímén, illetve tartózkodási helyén is keresni kezdték, aki ennek hatására önként jelentkezett.

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályán O. Tibort közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.  A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte.​​

Hasonló

One thought on “Satufék, Te nagyon hülye?

  • az egybites agyával vajon mire gondolt, amikor satuzott?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük