Városi kurír
A napi fontos.

Schiffer szerint a Hadházy-Sallai balhé csak a jéghegy csúcsa

0 34

Nem személyi konfliktust, inkább valamilyen értékkonszenzus felbomlását látja az LMP szombati incidense, a Hadházy-Sallai balhé mögött a párt volt társelnöke.
[mnky_ads id=”10551″]

Schiffer András a Hír TV Reggeli járat című műsorában azt mondta, hogy a Hadházy Ákos és Sallai Róbert Benedek között feszülő ellentét csak a jéghegy csúcsa, szerinte a probléma már ott elkezdődött, amikor tavaly márciusban Sallai Róbert Benedek bejelentette, hogy nem kíván újra indulni a választáson.
[mnky_ads id=”10552″]

Nem csak ezt a szombati jelenetet nem tartottam szerencsésnek, azt sem, hogy Sallai R. Benedek a tisztújító kongresszus után tavaly talán márciusban bejelentette azt, hogy nem fog újra indulni. Schiffer szerint ez nem feltétlenül volt egy szerencsés húzás, hiszen az országos listaállítás akkor még bőven hátra volt. Mindegy ezen túl van az LMP.

„Őszinte leszek, fogalmam nincs, hogy mi fog következni. Ez a történet így ebből a szempontból már nem is nagyon érdekel” – mondta a volt képviselő.

(Forrás: Hír TV, 168 Óra)

Kapcsolódó:

Sallai Róbert Benedek és Hadházy ölre mentek! – A helyzet fokozódik

Sallai: Nem vertem meg Hadházy Ákost. Aki ezt állítja, az hazug

[mnky_ads id=”4674″]
[mnky_ads id=”4668″]

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ