Schiffer András, az LMP egyik alapítója és egykori társelnöke Facebook-oldalán jelentette be, hogy megszüntette tagságát a pártban. Nem kellett sokáig várni a fidesz-felismerésre, a legyőzött Németh Szilárd újabbat rúghat a csepeli mandátum megszerzőjébe.

[mnky_ads id=”4674″][mnky_ads id=”4666″]

Schiffer újra kapóra jött….

Közösségi oldalán jelentette be, hogy elhagyja az LMP-t, méghozzá azért, mert Szabó Szabolcs, a neoliberális Együtt képviselője csatlakozott az LMP parlamenti frakciójához.

[mnky_ads id=”10551″]

Két évvel ezelőtt úgy léptem vissza a hivatásos politizálástól, hogy addigra az LMP különböző testületei a párt…

Gepostet von Schiffer András am Sonntag, 6. Mai 2018

A lemondott politikus nem először szolgáltat a Fidesz vezetőségének lapot arra, hogy baloldali politikusokba köthessenek, ráadásul azt a korábbi pletyka is igazolódni látszik, amely szerint a regnáló hatalom egy alkotmánybírói poszt felajánlásával vásárolta meg a politikust. Aki pedig alkotmánybíró akar lenni, az nem lehet párttag… Azt persze nem lehet tudni, hogy mindez csak városi legenda vagy pedig kiszivárgott az igazság. A feltételezést már az is alátámasztani látszott, amikor Schiffer nemrég közölte: fel fog hagyni az aktív politizálással.

Némethnek sem kellett több….

Közösségi oldalán rontott rá vetélytársára, aki elhappolta előle Csepelt.

Schiffert tehát, dr. Szabó fúrta ki az LMP-ből. Érdekes, de ez nem szerepelt a választási programjában, mármint dr. Szabónak. A csepeliektől és a soroksáriaktól kapott ajándékmandátum nemcsak pártváltásra, leszámolásra, migránssimogatásra, hanem még sok-sok ilyen nemes feladatra biztosít majd kényelmes hátteret a képviselő úrnak.

Schiffer András kilépett az LMP-ből"Az utolsó csepp a pohárban: Szabó Szabolcs, a neoliberális Együtt képviselőjének…

Gepostet von Németh Szilárd am Montag, 7. Mai 2018

Úgy tűnik, a XXI. század Magyarországán már nem divat beszélgetni, vitatkozni, kérdezni, helyette a közösségi oldalak a terepe az üzengetésnek. Így kiküszöbölve a felesleges indoklást, érvelést, gondolkodást. Szóltak és uffff!

[mnky_ads id=”10553″]

Schiffer András kilépett az LMP-ből

Bruck András: Létezhet ennél átlátszóbb hazugság?

Ki hozta nyilvánosságra Sallai R. Benedek bunkóságát? – Szorul a hurok az LMP-ben?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét