BulvárKiemelt hírek

Schilling Árpád keresetlen szavai az új Mészárosnéhoz, doktor Várkonyihoz

Schilling Árpád keresetlen szavai az új Mészárosnéhoz, doktor Várkonyihoz

Milyen őrült szerencse, hogy pont akkor került elő a hírolvasóból lett Mészáros Lőrinc feleség, Várkonyi Andrea írói vénája, amikor feleségközeli állapotba került! Így kihagyhatta, hogy kiadó után kajtasson, hogy elutasítsák az első kézirattal házaló szőkeséget, hogy hitelt kelljen felvennie, mert csak magánkiadásban tudná párszáz példányban könyvesboltban látni, ami a bögyét nyomta. Hiába no, a mázli (?) nagy viccmester!

Megjelent Várkonyi Andrea És ezt lehet? Jogod van jól lenni című könyve

A 444 szemezgetett a legérdekesebb részekből. A “Függetlenség” című fejezet alábbi mondatairól van szó:

„Néhány éve bementünk egy közintézménybe, és amikor kijöttünk, Nóri azt kérdezte: anya, miért ilyen szörnyen unott arccal ül itt mindenki? Mondom: édes kicsim, azért, mert egész életükben nem csinálnak mást, mint iratokat tologatnak ugyanazzal a három emberrel összezárva egy ronda hivatalban, nagyon kevés pénzért. Mondom: de jó, hogy észrevetted! Látod, nem azért papolom, hogy tanuljál, mert mindenáron nevelni akarlak, hanem azért, hogy felnőve majd dönthess úgy, hogy te nem egy hivatalban akarsz ülni.”

Schilling egy Facebook-bejegyzésben így kommentálta a nemrég Mészáros Lőrinccel megházasodó Várkonyi mondatait:

“Nem, nem unott arccal ülnek ott az emberek, hanem fáradtan és reményvesztetten, mert ők is tanultak és hajtottak, de ezt a kutya sem honorálta nekik”

– kezdi, majd azzal folytatja, hogy azok az emberek a közintézményben dolgoznak és szenvednek, mert

“a király nem méltatja őket figyelemre, nem úgy mint téged, meg azt az egybites agyú csávódat, aki – veled együtt – azt akarja elhitetni a világgal, hogy a tehetsége juttatta oda, ahova, nem pedig az EU-s támogatások magánosításában játszott szerepe.”

Majd így folytatja:

“legalább legyen már benned annyi jóérzés, hogy a saját végtelen szerencsédet nem a dolgozó emberekhez méregeted.”

hozzátéve

“…azt mered írni, hogy az egyedülálló anyák tutyimutyi férfiakat nevelnek? Ennyi benned az együttérzés a nőtársaiddal, akiket elhagyott a férjük, és akik egyedül nevelnek meg dolgoznak? Miből vagy te, ember?”

A teljes bejegyzés itt olvasható:

A kommentekből….

“A belem kifordul tőle, ha csak rájuk gondolok. Minden téren. Remélem cserébe minden napszakban le kell cuppantania a magyar cukkenberget.”

“Ha az egyedülálló nők tutyumityi fiúkat nevelnek, akkor az egyedülálló NER-lo-vaginák meg penzehes szutykokat. Maradjunk ennyiben.”

“Hihetetlen, undorító, sokkoló – és megbocsáthatatlan!!”

“Igen, hasonló közérzetem van Mészárosné, Andreával kapcsolatban. Jó, hogy leírtad. Én csak káromkodnék. Például ilyet, hogy „gitár nőjék a hasába, oszt a rák pengesse”, de én ilyet soha nem mondanék senkire, mert állandóan disztingvált vagyok. Kíváncsi is lettem Andrea pszichológusi diplomamunkájára. Elolvasnám.”

“Ez szép volt kedves Árpád! De azt is láttatni kellene, hogy ezek a “hálószoba titkok” nem Andika ostobasága, vagy locsi-fecsisége miatt kerülnek a bulvárlapok címoldalára, hanem nagyon is körmönfont tudatossága miatt. Az egyébként semmitmondó “szenzációnak” mindig megvan a funkciója. Az t.i., hogy valamit elfedjen. Az, hogy erre figyeljenek a tömegek, hogy erről beszéljenek, és ne a valóban fontos dolgokról. Pedig azok szólnak rólunk, de ma még sajnos nélkülünk.”

“Hm… nem olvastam a könyvet. Csupán ezt az idézetet. Nos, ha ez a hölgy gyakorló pszichológus lenne, nem írt volna ilyen bántó csacskaságot. Pontosabban, nyilván egy gyerekkel folytatott kommunikáció során nem kell az élet és a pályaválasztás minden szösszenetére kitérni. Ezzel önmagában nem lenne baj. Az olvasó azonban többet érdemel. E néhány sor számomra azt jelzi, hogy V. A. valódi élettapasztalattal nem igazán rendelkezik. Huszonévesen láttam utoljára ennyire sarkosan a világot…”

“Akkor lehet egy közhellyel több? (Hogy a régi tévéműsor címét majdnem idézzem) Mindenki munkája fontos! Én kérem ki magamnak diplomásként az összes “nem tanult” ember nevében ezt a gusztustalan, ostoba, primitív, beszűkült gondolatmenetet! Hát még a tanultak nevében, akik így sem jutnak egyről a kettőre! A fent leírtakhoz pedig csak csatlakozni tudok. Ahhoz többet hozzátenni már nem is nagyon lehet. Ja, azért mégis tudnék. De ugye a bizonyos szint… Ami fölött nem süllyedünk ama bizonyos alá. A szóbanforgó hölgynek összejött. Gyomor az van!”

“Én leginkább azért haragszom rájuk, mert ennyi haragot képesek kelteni, mint ezen post soraiban is olvasható. Mennyi energia és idő megy el rájuk, feleslegesen. Humor, szeretet és fejlődés helyett. 11 kibaszott éve.”

“vesd össze ezt a keményen dolgozó kisemberekkel, akik nélkül lópimpilije lenne andinak, nem nemzeti lőlője”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Schilling Árpád keresetlen szavai az új Mészárosnéhoz, doktor Várkonyihoz

Szólj hozzá!