Schmidt Mária: gyáva népnek nincs hazája, Németország már rég odalett

Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója október végén ült tort Németország felett, mondván a mostani zöldek, akik korábban Amerika, a NATO és az atomfegyverek ellen tüntettek, most „a legnagyobb Amerika-csicskák” Németországban és a háborús héják és Bayer Zsolt alákérdezésére elmondta: Németország már nincs is. Csütörtökön közösségi oldaláról kiderült, nem elszólás volt, neki ez a véleménye és nem száll le a “döglött lóról”.

Schmidt izent….

A múzeumigazgató feltételezve, hogy Facebook oldala “kötelező olvasmány” Olaf Scholz, Bernd Neuendorf, Hans-Dieter Flick uraknál, levelet írt az alábbi tartalommal:

“Alig másfél éve, 2021 júniusában, a német és a magyar labdarúgó-válogatott európa-bajnoki csoportmérkőzésén Bajorország fővárosát, Münchent szivárványszínbe öltöztették és az Allianz Arénát a szivárvány színeivel világították ki. A lelátó szivárványzászló-rengetegben úszott, a német válogatott kapusa, Manuel Neuer, szivárványszínű csapatkapitányi karszalagban lépett pályára.
Önök az egész mérkőzést átpolitizálták, az ezeréves bajor-magyar kapcsolatokat felülírták.

Demonstrálták, hogy az LMBTQ+ közösséget ért vélelmezett sérelem, amit azzal okoztunk nekik, hogy „érzékenyítő” tevékenységüket kitiltottuk a magyar bölcsődékből, óvodákból és iskolákból, Önöknek olyan fontos, hogy felülír mindent: a sportszerűséget, a barátságot, a szövetségesi viszonyt, a vendégszeretet és az udvariasságot is.

Mindennek tetejében egy LMBTQ-zászlót lengető provokátor futott be a pályára az egyébként füttykoncerttel kísért magyar himnusz alatt.

Tudomásul vettük, hogy az Önök futball-válogatottja nemzeti színeit szivárványszínűre cserélte le, mert az jobban kifejezi elkötelezettségüket, pontosabban leképezi identitásukat és egyben lojalitásukat.

Itt az idő,

hogy a transz- és meleg közösség iránt érzett megkülönböztetett elkötelezettségüket a hamarosan kezdődő katari futball-világbajnokságon ugyanilyen formában juttassák kifejezésre. A csapatkapitányuk, sőt, az egész csapatuk viseljen szivárványszínű karszalagot, illetve mezén a Katarban üldözött melegekkel való szolidaritást kifejezésre juttató jelzést. Követeljék a stadionok szivárványszínű kivilágítását, és hogy lássák el a közönséget szivárványszínű zászlókkal. Ez annál is inkább kötelességük, hiszen mostantól, az orosz diktatúra ellen tiltakozva, a nyilván kifogástalan demokráciát működtető katariaktól szándékoznak olajat beszerezni. Mivel pedig Önök nyilván ezúttal is morális alapokon állnak, amit velünk, magyarokkal kapcsolatban az utóbbi években minden alkalommal hivalkodóan ki is nyilvánítottak – például a migrációs krízis csúcsán –, kétségem sincs afelől, hogy ezúttal a Katarban valóban üldözött LMBTQ+ emberek jogaiért állnak majd ki határozottan.

Amennyiben ez nem történne meg, az azt bizonyítaná, hogy Önök gyávák és férfiatlanok, és hogy a tavalyi demonstrációjuk nem szólt másról, mint arról a szándékukról, hogy minket megalázzanak.

Ám Önök saját magukat alázták meg. Nem először.

Gyáva népnek nincs hazája. Az Önök hazája, Németország már rég odalett.”

Emlékeztetőül

Hozzászólások között szemezgetve

“Fájdalmas igazság…Hová jut egy nemzet, ha mindenfelé hajló, identitása-vesztett, politikust alakító lények “vezetik”.

“Kedves Mária! Nagyszerű írás a szívünkből szólt!”

“én értem a frusztrációját, hiszen ritkán esik meg egy Fideszes politikussal, hogy az egyszülött fia meleg, ellenzéki politikusként éli az életét. Azonban hiába hibàztatja ezért a Labdarùgàst, Németorszàgot vagy Katart, nem ők tehetnek erről.”

“Sajnos a világ tíz leggazdabag embere közzül három meleg és önti a pénzt a LMBTQ propagandába”

“Ma Berlin 4 milliós lakosságából 2 millió nem német eredetű. Meg lehet saccolni, mikor fogy majd el az “árja” német.” “A németek “ gyávák , férfiatlanok “ , sunyik , irigyek , rosszindulatúak , arrogánsak , … et cetera , et cetera , de sajnos nagyon büszkék erre és meg vannak győződve a felsőbbrendűségükről .”

“Ezt az írást meg kellene jelentetni valamelyik zeitungban. Kíváncsi lennék a vàlaszra.”

“Ezeket én már tavaly nyáron végiggondoltam és a gondoltkisérletem eredményei be is igazolódtak. A FIFA is gerinctelen, mert bennünket nem védett meg a provokációtól, de most megtiltotta a provokativ mez viselését pl. Dániának. Ja és a térdelésről se feledkezzünk meg!!!”