Schmuck Andor a belvárosban ütötte fel a fejét, képviselő szeretne lenni

Schmuck Andor volt már sok minden, most a belvárosban lenne szíve szerint képviselő. A július 8-i  időközi választáson összeméri erejét “minden párt( ok)oskodástól független jelöltkén”.

Miért pont őt? Megmondja…

“A választókörzetben élek és lenne ötletem ,mit lehetne jobban tenni az itt elő 2298 szomszédomért ! Ha valaki ebben a döntésében pártpolitikát lát , ki kell ábrándítanom: nincs ilyen motivációm!

Ezt a választást összekeverni az országgyűlési választásokkal olyan butaság, mint a Galamb utcai iskola szülőiértekezletet megszavaztatni az Irán atomprogramról …Lehet, de nem sok értelme lenne !

Szóval itt most közös “házmestert ” /képviselőt választ ez a 18 háztömb lakója, nem mást! Így ide, nem pártos összefogás kell, hanem több pad, kevesebb zaj, igazságosabb bevétel elosztás a társasházak és az önkormányzat között ,még több szociális segítség és sokkal kevesebb békétlenség !

Sok sikert, jó versenyt kívánok a többi kiváló jelöltnek ! Július 8.-án kiderül,ki lesz a a közös “házmester” 04-es körzetben!”

https://www.facebook.com/schmuck.masodikoldala/posts/1535497346562307

Szinte mindenhol megfordult már, de hol van most?

Szocialista politikusként kezdte pályafutását, majd szocdem politikus volt, miközben többször is előfordult, hogy azzal vádolták, a Fideszt támogatja az ellenzéki szavazatok egy részének eltérítésével.

Lehet benne ráció….

Schmuck felbukkanása ebben az esetben mindenképpen sejtetheti, hogy nem veti meg a regnáló kormánypárt kegyét, hiszen a megürült belvárosi körzetben majdnem a teljes ellenzék –  az MSZP, a DK, az LMP, a Momentum és a Párbeszéd – beállt Nagy Béla nyugdíjas pedagógus, független jelölt mögé.

2018 nyerőgépe a riksa, a sörbike,a segway, a hoverboard? – Kitiltották a belvárosból, de meddig?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük