Sorting by

×

Schmuck Andor ezúttal Gattyán Györggyel bútorozott össze

Schmuck Andor megérezve az idő szavát -vagyis a választásközeli időt- 2022-ben is szétnézhetett, hogy ki mellé csapódjon az általa életre hívott Tisztelet Társasága nevében, mely csoportosulás  130.000 nyugdíjas tagot számlál és négyévente az újságok címlapjára segíti alapítóját. Idén Gattyán György pártjánál talált fogadóképes keresletre.

Schmuck -volt szocialista politikus- nem válogatós, megy, ahová hívják?

Schmuck és a Tisztelet Társasága 2006-ben az MDF-et támogatta, 2010-ben megbeszélést folytatott a Centrum Párt és az MCF Roma Összefogás Pártja elnökével, valamint az MDF elnökhelyettesével, az SZDSZ és az MSZDP vezetőivel is a lehetséges együttműködésről. A Fidesz „nem ért rá” találkozni vele. (forrás)

Most a Megoldás Mozgalom a soros

A Megoldás Mozgalom Facebook-oldalán jelentette be, hogy együttműködési megállapodást írtak alá a Schmuck által elnökölt Tisztelet Társaságával.

„A MEMO és a több mint 130.000 tagot tömörítő szervezet által aláírt 12 programpont között szerepel egyebek mellett a családi adókedvezmény bevezetése az egy háztartásban élő Szépkorúak után, a 3%-os nyugdíjbónusz minden felnevelt gyermek után, vagy éppen a Szépkorúbarát államigazgatás bevezetése”

– áll a bejegyzésben.

Visszatekintő

Ha elfeledtük volna egy kis Schmuck Andor a közelmúltból: Schmuck Andor 2019-ben felbukkant a semmiből, kavart egy kicsit, majd ahogy szokta, el is tűnt a bal(jobb?)fenéken. Az újabb egyhetes hírnevét arra használta, hogy ahol mikrofont kapott mondott pár rossz szót az ellenzéki indulókról, magasztalta Tarlóst és Orbánt, majd közölte, hogy viccelt…. Hétfőn bejelentette, hogy inkább polgármester lenne az V. kerületben.

Schmuck jött, ment…..

A Tisztelet Társaságának hétfői budapesti sajtótájékoztatóján magyarázta bizonyítványát. Azzal indokolta, hogy pár napig hülyítette a Budapestieket, hogy Karácsony Gergely (MSZP-Párbeszéd) és Kálmán Olga (független, a Demokratikus Koalíció támogatásával) egyaránt jelezte, hogy megválasztása esetén megmarad a szépkorúak utazási kedvezménye a fővárosban.

Megköszönte, hogy 2428-an támogatták aláírásukkal

abban, hogy elinduljon az ellenzéki előválasztáson. Egyúttal emlékeztetett: korábban azt ígérte, ha a többi jelölt is kiáll ennek a “megszerzett jognak” a megtartása mellett, akkor ő nem vesz részt az előválasztáson.

Kapcsolódó

Schmuck Andor ezúttal Gattyán Györggyel bútorozott össze
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.