Schmuck Andor újra próbálkozik

Schmuck Andorról akkor hallottunk utoljára, amikor Budapest V. kerületében indult – az ellenzéki jelölt helyzetét súlyosbítandó – “minden párt( ok)oskodástól független jelöltkén”. Akkor bejött a papírforma, de ez nem vette el kedvét a közszerepléstől.

Irány a városhírnév!

Baráti koccintás keretében szándékozik bejelenteni a nagy eseményt:

Tisztelettel meghívlak 2018. augusztus 9-én, csütörtökön délután 6-kor a Kempinszki Hotel Blue Fox (Budapest Erzsébet tér 7.) barjába egy koccintásra, abból az alkalomból, hogy a Budapest egész területén fogható Broadway Fm 87.6 Rádió tulajdonosa Tóth Ádám szerződést köt velem. Augusztus 13-tól minden héten hétfőn, szerdán és pénteken este 7-től indul új műsorom: A nemcsak a húszéveseké a világ címmel! Szórakoztató, program ajánló eseménybemutató, érdekvédelmi élő adás sok információval az idősebb generációknak!

-tudatta a meghívó, amit szerkesztőségünkbe küldött.

Schmuck Andor a belvárosban ütötte fel a fejét, képviselő szeretne lenni

Schmuck, a jótékony

A nagy bejelentés részeként közölte, hogy a gázsiját jótékonykodásra szánja:

a műsorvezetésért kapott tiszteletdíjamat a Tóth Sára alapítványának ajánlom fel .

„A Tánc Mindenkié Magyar Tánc Rehabilitációs Alapítvány”

Tóth Sára (27) „A Tánc Mindenkié Magyar Tánc Rehabilitációs Alapítvány” szakmai vezetője. Alapítványának létrehozásában egyik fő cél volt, hogy fogyatékossággal élőknek és a szépkorúak számára rekreációs egészségmegőrző programokat biztosítson.

Jelenleg gyűjtést szervez alapítványán keresztül: a szépkorúak széktáncát októberben szeretné egy fellépéssel megmutatni, hogy az idősebb generáció is szeret mozogni és igényük is van rá.

Schmuck: „kulcsoljuk össze a kezünket, hogy volt annyi Fidesz-szavazó”, hogy nem nyert az ellenzék!

Schmuck Andor klónozta magát a Belvárosban

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük