Schmuck: „kulcsoljuk össze a kezünket, hogy volt annyi Fidesz-szavazó”, hogy nem nyert az ellenzék!

Schmuck Andor a 2018-as választásoknak a Szociáldemokrata párt színében indult neki, de mostanra határozottan euforikus állapotban van attól, hogy nem jött be az ellenzéki pártoknak a kormányváltás.

Új választáshoz új formáció kell….

A Szociáldemokrata párt volt elnöke a belvárosi időközi önkormányzati képviselőválasztáson független jelöltként tér vissza a politikába. A szociáldemokrata párt kudarcáról Schmuck Andor elmondta:

tévedtünk, amikor azt hittük, hogy a kampánypénzek idős emberek segítésére fordítása és az emberi szó politikába emelése vonzó lesz az az embereknek.

Most persze mindenki szavazzon rá!

a szóban forgó önkormányzati képviselői választókerület 18 háztömbből áll, ahol összesen több mint kétezer szavazópolgár él a Lánchíd és a Szabadság híd, illetve a Duna-korzó és a Bécsi utca közötti területen.

Fidesz-light a nyerő

Schmuck megkereste fideszes riválisát, Balla Valériát, és Nagy Bélát, akit több ellenzéki párt is támogat, jót kávéztak a Gerbeaudba és úgy látja, hogy, ha a választók pártalapon döntenek, esélytelennek tartja magát, de ha az alapján döntenek, hogy a jelöltek közül kinek van ideje és ambíciója, akkor van esélye. A következő hetekre azt tervezi, hogy lakógyűléseket tart az összes érintett tömbházban.

Ami az országos politikát illeti, Schmuck azt javasolta az ATV nézőinek, hogy

„kulcsoljuk össze a kezünket, hogy volt annyi Fidesz-szavazó”,

amennyi elejét tudta venni annak, hogy a Schmuck szerint borzalmas állapotban lévő ellenzék kerüljön kormányra. Élesen bírálta a Jobbikot, amely kormányzásra készült, de

„nincs napi 3000 forintja”,

hogy elinduljon a nyári időközi választásokon, majd az MSZP-t is, amely „fegyelmit indít a saját pártelnöke ellen, amiért egy szövetségessel aláírt egy szerződést”.

Schmuck úgy látja: az ellenzék mind 2014-ben, mind 2018-ban azért vesztett kátharmaddal, mert szembement a Fidesszel és nem a saját pályáján akarja legyőzni a kormánypártot. Szerinte mind az V. kerületben, mind pedig országosan akkor lehet legyőzni a Fideszt, ha az ellenzék

„Fidesz lightot”

ígér, vagyis egy korrupció nélküli Fideszt. Szerinte ez az ellenszere a Fidesz kormányzásának.

(forrás: atv.hu)

Schmuck Andor a belvárosban ütötte fel a fejét, képviselő szeretne lenni

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük