Schmuck nyugdíjas-bulija Csillebércen – folyik az ingyen sör és a mázlistáknak jut csokika is!

Schmuck Andor idén sem feledkezik meg az ő jó öreg nyugdíjasairól, megrendezi a szokásos évi bulit. Bírja a gyűrődést, hiszen ezzel egy időben aspirál már nem a főpolgármesteri, de azért közszolga tisztségre: képviselő lenne a szentem.

Nyugdíjasok fesztiválja

A közösségi oldalán meghirdetett buli ezúttal Csillebércen lesz, a a Budai Szabadtéri Színházban.

“Az idén is többféle játékos vetélkedővel készülünk szórakoztatni a kedves vendégeinket, a szerencsések többek között az alábbi ajándékokkal készülünk: 800 pohár ajándék sörrel is kedveskedünk a látogatóknak, valamint 500 db az eseményre készíttetett csokoládé is keresi szerető gazdáját.”

Ennél az 500 csokinál álljunk meg egy szóra!

Mi történhetett idő közben, hová lett a felajánlott 1.000 darab fele? Szintén a fent említett Facebook oldalon találtuk:

“A Feliczi család minden évben 1000 szépkorúnak okoz örömteli, édes perceket! Ezekkel a csodacsokikkal várjuk a 7. Szépkorú Fesztivál résztvevőit holnap Csillebércen! Köszönjük !!!!”

Mr. 50%?

“A nagyszínpadon a meghívásunkra fellép, a Karizma együttes, Korda György és Balázs Klári, Komáromi István és még sokan mások” a karszalagok érvényesek. Szóltunk a BKK- nak, sűrítették a járataikat.”

Természetesen jó szórakozást kívánunk a kibumlizó szépkorúaknak!

megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük