Schobert kihúzta a gyufát Krausz Gábornál (is)!

Schobert Norbert hímsoviniszta videója, amiben a terhességük alatt meghízott és a szülés után nem azonnal “eredeti fazonjukat” visszanyerő anyákon élcelődött, joggal háborította fel a jóérzésű többséget.

“A házasságokat a nők cseszik el…”

Schobert szerint a házasságok a nők hibájából romlanak meg, mert szüléskor elhíznak és az első útjuk nem az edzőterembe vezet.

Tóth Gabi férje szerint

Krausz Gábor sztárséf, friss kispapa közösségi oldalán írta le véleményét:

“Ezúton Szeretnék elnézést kérni minden Nőtől azért amit ez hímsoviniszta, nárcisztikus faszkalap kiböfögött két lowkarb kakaóslófasz között. Kikérem magamnak és azt hiszem valamennyi férfitársam nevében, ez csupán egyetlen degenerált ember megnyilvánulása amivel nem tudok azonosulni és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Szégyen, hogy 2020-ban egyáltalán van olyan lény aki így gondolkozik. Ha pedig mégsem és csak figyelemfelkeltés akkor pedig még nagyobb gyászfasz. Férfiként, férjként, apaként, EMBERKÉNT kikérem magamnak!”

https://www.instagram.com/p/B7jO4jqAdX0/?utm_source=ig_web_copy_link

Péterfy-Novák Éva sem hagyta szó nélkül

“És egyáltalán nem gondolom, hogy a saját üzletét nyomja (mármint, egyen mindenki norbiterméket és akkor mindenki karcsú lesz, és minden házasság olyan szuper lesz, mint az övé), és egyáltalán nem gondolom, hogy ez előre megfontolt dolog és hírverést akar, amit ahogy látom meg is kapott. Mondjuk, ha ezt gondolnám, akkor feltételezném, hogy előre megfontoltan kötött bele a nőkbe, mert ugye tudjuk, hogy mindegy mit, csak beszéljenek rólad…

De mivel egyiket sem mondom, így csak büszke vagyok rá, hogy egy ilyen művelt, olvasott, tanult ember véleményt mond a nőkről. Méghozzá egy empatikus, igazán finom, érző lélekhez méltó véleményt. És lássuk be, ha valaki ért ehhez, akkor az Norbert.”

Kaczvinszky Barbara szerint…

“Full ” őszintén” is megmutathatja valaki, hogy mekkora f*szkalap. Az érzelmi intelligenciát egészen biztosan nem dekákban és kilókban mérik.”

Schobert-reakció

Bocsánatot ugyan újabb a bejelentkezésében nem kért, de valamelyest pontosítani próbálta, hogy mire gondolt.

Arra akart rámutatni, hogy amikor egy férfi beleszeret egy nőbe, pár évvel később

nem egy túlsúlyos anyát szeretne benne látni, hanem azt, aki megdobbantotta a szívét. Szerinte ezt nem kell túlgondolni, ez így van.

https://www.facebook.com/update1/videos/592087404700516/

 

Egy hozzászólás itt: “Schobert kihúzta a gyufát Krausz Gábornál (is)!

 • Avatar
  2020.01.21 - 13:01
  Közvetlen hivatkozás

  Hm.
  Megnéztem. Igaza volt/van ha nem beteg az ember. Valóban lehet tenni, sőt kell tenni (sokat) az egészséges életmódért/táplálkozásért. Ahhoz, hogy ez így legyen, ahhoz nem a Norbi féle módszer az egyetlen út, sőőt. A célhoz mindig több út vezet ha el akarjuk érni.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük